Vetrol + IceFlame v Rock Pub

Uplynul týden po ročním výročí a v Rock Pub se scházeli návštěvníci na další tvrdou nálož.

Nadešel čas, a na plácku pro muzikanty se shromáždila partička s názvem IceFlame. Po prvních skladbách se vyskytla otázka kdo těmto mladíkům pomáhá v tvorbě . Totiž to co kluci herně předváděli by se určitě od tak mladé generace ve věkovém průměru 17 let, jen těžko dalo očekávat.. Pokud si kluci skládají sami, tedy klobouk dolů. Vokálu se taky nedalo nic vytknout. Ovšem počáteční zdrženlivý přístup zpěváka, který vlastně má být i frontmanem kapely, nechával v líné pohodě i posluchače. Po krátké přestávce ale odhodil nejistotu a energičtějším přístupem dovedně smazal fakt, že se s kapelou sehrává teprve druhý den. Milým překvapení bylo i převzetí mikrofonu dívčinou, jejíž hlas jednu ze skladeb obohatil.Výsledkem toho byl aplaus, který je vidět a slyšet spíše u mnohem více známých a váženějších kapel.
A už tu máme hlavní kapelu. Tady už se dá soudit trochu jinak.Vetrol je již v mnohém zkušenější. Za sebou a určitě i před sebou pestrá koncertní činnost , nejen v regionu, ale i mimo a to dokonce i v sousedním Německu. Chlubit se můžou i zaznamenanou tvorbou. Demo a dvě cd. Playlist v Rock Pub čerpal hlavně z druhého, loňským rokem vydaného cd s titulem 20th Century Rock. Odezvou fanoušků a návštěvníků bylo energické fandění a prozpěvování s kapelou . I tady čekalo překvapení, když k závěru za mikrofon pozval zpěvák kamaráda, který velmi věrohodným způsobem hlasově napodobil Ozzyho Osbourna.Tahle interpretace nadchla i leckteré dosud pohodlně vysedávající návštěvníky klubu.
V konečném shrnutí je na místě poděkovat za skvělý večer. IceFlame, kteří i přes své mládí a krátkou působnost v muzikantském světě, nasadili ten večer laťku hodně vysoko a Vetrol, kteří tu laťku hravě zdolali a fanoušci si bezesporu užili další skvělý večer v Rock Pub.

http://www.youtube.com/watch?v=SFklkL1h8T4

Odkazy na profily kapel:
http://bandzone.cz/iceflame#!/iceflame
http://www.facebook.com/IceFlameRecords?sk=wall
http://bandzone.cz/vetrol
http://www.vetrol.cz/
http://www.facebook.com/pages/VETROL/270786356275316?sk=wall

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *