Tits of Your Girlfriend – Don’t Drink The Water (EP)

Tits of Your Don't Drink coverKonečne som sa dostala k tomu aby som rozlúskla tento oriešok. Ono totižto ide o slovenský projekt bez akejkoľvek ambície a na skrátenie  voľných chvíľ. V projekte Tits Of Your Girlfriend spieva jeden známejší bratislavský rockový bubeník a sekundujú mu traja pre mňa úplne neznámi hudobníci.

Podľa názvu skupiny a názvu nahrávky si asi dosadíte o čom sú texty. A hudba? No veľmi špinavý rock n´roll. Teda zábavná kombinácia punku, old school metalu a amerického hard rocku prvej polovice sedemdesiatych rokov.

Zvuk kapely pripomína skorej garážový rock záveru šesťdesiatych rokov, ale to pri posluchu vôbec neprekáža. Keď prepáčite chrastenie zjavne aj s chybami live nahratého záznamu, čo si osobne myslím že bol zámer a trošku v niektorých pasážach nosového spevu, dostane dávku srandy jak z guľometu. Poriadne nahlas je to nakopávačka na párty a vy krepčíte o 106.

Viem že ľudia majú radi prirovnania tak si zmiešajte ranný Aerosmith, Airbourne, Ramones a najrannejšiu N.W.O.B.H.M. a dostanete koktail, ktorý  hlavne v skladbách Deep Inside A Virgin a Wet Love páli ako najlepšia whisky.

Lineup:

  • Tweety – gitara
  • Rado – basa
  • Marc B.K. – spev
  • Duri – sólová gitara
  • Majko Najebanko – bicie

Tracklist:

  1. Deep Inside A Virgin
  2. At Night
  3. Wet Love
  4. 69
  5. Obscene Queen

Rok vydania: 2011

Vydavateľstvo: Samovydanie

Youtube ukážka:

Linky:
https://bandzone.cz/tits
https://www.facebook.com/groups/168435339841351/

Hodnotenie: 3,5

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *