Pink Cream 69 – Ceremonial

Pink Cream Ceremonial coverDosť veľké sklamanie je pre mňa nová platňa mojej obľúbenej hard rockovej kapely PC69. Preč je neuveriteľná agresia a metalovosť ich poslednej a zároveň najlepšej platne In10sity, preč je úžasne prepracovaná rytmika bubeníka Kostu Zafiriou, ktorý odišiel do Unisonic. Celý album je veľmi kľudný, ale o to hitovejší.

Mám pocit, že celú dobu to stojí iba na Davidovým až Whitesnakeovských melódiach a stále fantastických riffoch dvojice Koffi  a Uwe. Keď prestanete hľadať starú iskru a zmierite sa s komerčne vyžehleným hard rockom ako od Gotthard, tak si to začnete užívať. Nájdete tam dokonalú produkciu, suverénne no trochu štandardné výkony bubeníka a basistu, explozívne riffy a sóla. No všetko je tu tento krát postavené na speve Davida Reedmana. Možno ešte viac ako na jeho sólovom albume, alebo v jeho druhej kapele Voodoo Circle.

Pink Cream 69 natočili album, ktorý keby nebol, by sa asi nič nestalo. No keď už je, tak poteší pri srdci a sa pristihnete ako si songy s radosťou pospevujete a častejším počúvaním si tam nájdete hromadu hitov.

Lineup:

  • Dennis Ward – basa
  • David Readman – gitara
  • Uwe Reitenauer – gitara
  • Chris Schmidt – bicie

Tracklist:

  1. Land of Confusion
  2. Wasted Years
  3. Special
  4. Find Your Soul
  5. The Tide
  6. Big Machine
  7. Let the Thunder Roll
  8. Right from Wrong
  9. Passage of Time
  10. I Came to Rock
  11. King for one Day
  12. Superman

Rok vydania: 2013

Vydavateľstvo: Frontiers records

Youtube ukážka:

Linky:
http://www.pinkcream69.de/
https://www.facebook.com/PinkCream69Official/

Hodnotenie: 4,5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *