The Misfits – Dead Alive

The Misfits - Dead Alive_150x150Po fenomenálnej platni Devil´s Rain horor punková legenda počas dlhočizného turné nahrala živák, odkiaľ vyhodili všetky songy Danzigovskej éry. Možno škoda, ale na druhej strane po Glennovom odchode sú The Misfits stále lepší.

Koncert drží pohromade a hit strieda hit. Zvuk je síce hodne undergroundový a môže pripomínať až punkové 70´s, alebo dokonca black metalové nahrávky z prelomu 80´s a 90´s. To ale nič nemení na tom, že je to najlepší živák The Misfits a aj jeden z najlepších živých albumov čo som kedy počula.

Na albume je počuť akú dlhú cestu prešiel Jerry Only ako spevák. Po nepresvedčivom výkone na prvom jeho spievanom albume Project1950, si kúpil hodiny spevu a už na dokonalom Devil´s Rain bol jeho spev fantastický. No na živáku spieva fantasticky aj po Gravesovi a dokonca aj pasáže čo mu v štúdiu na albume robili problémy tu zvláda bezchybne. Hotový Elvis z pekla. Vyberať niektorý hit z playlistu je zbytočné. Snáď len pripomeniem to čo je fanúskom legendy jasné, že skoro všetky skladby sa valia raz tak rýchlo ako na štúdiových verziách.

Skvelé CD ideálne pre poriadnu párty.

Lineup:

  • Jerry Only – basa, spev
  • Dez Cadena- gitara, vokál
  • Eric “Chupacabra” Arce – bicie

Tracklist:

  1. The Devil’s Rain
  2. Vivid Red
  3. Land of the Dead
  4. Curse of the Mummy’s Hand
  5. Cold in Hell
  6. Dark Shadow
  7. Death Ray
  8. Shining
  9. American Psycho
  10. Dig Up Her Bones
  11. Scream!
  12. Helena
  13. Science Fiction/Double Feature
  14. Saturday Night

Vydavateľstvo: Misfits Records

Rok vydania: 2013

Hodnotenie: 6

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *