Metallica: Through the Never

Poslední dobou je mezi kapelami hitem točit své vlastní filmy, nikoliv však dokumenty, ale akční/fantasy filmy podkreslené jejich hudbou. Jestli jste však od Metallicy čekali film podobný tomu od Nightwish, spletli jste se. Through the Never vám nabídne hodinový epický živý koncert před vyprodanou arénou s dokonalými efekty a zvukem, dějová linka je zde na dokreslení celé atmosféry.

Metallica Trough 2013

Pro ty, co neviděli Metallicu naživo, to bude naprosto ohromující zážitek a já osobně jsem si to moc užila. Stará parta zahraje pecky jako One, která vás ochromí atmosférou umírajících vojáků, nebo Nothing Else Matters, kterou si chtě nechtě budete prozpěvovat s Jamesem.

Tak a nyní k samotnému ději. Točí se kolem mladíka Trippa. Ten dělá takovou holku pro všechno, nosí Metallice věci, pro které ho pošlou a neptá se. Prostě je doveze. Uprostřed koncertu je manažerem poslán pro dodávku, obsahující opravdu důležitou věc.

Po cestě se však dostane doprostřed ohromných demonstrací, končících potyčkou s policií. Trippa si vyhlídne vůdce „povstání“ a chce ho zabít. Utíká a nakonec i vyzvedne tašku s onou důležitou věci z dodávky. Obsah tašky není divákům znám, zřejmě temné tajemství Metallicy – já tipuji, že tam bude růžový králiček, co vy? 🙂

Tripp přes všechny nesnáze tašku donese a dívá se v prázdném stadioně, jak kapela cvičí. Trippova dějová linka je promítána záběry z megalomanského koncertu.

Mé hodnocení

Neočekávejte od dějové linky nic, nechte se unášet skvělou hudbou a film si tak velmi vychutnáte. Efekty jsou velmi povedené.

Rok natočenia: 2013
Režisér: Nimród Antal
Hodnotenie: 5

Youtube trailer:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *