Sandness (Humenné, Live Club)

Krátko po výbornom festivale Rock pod Kameňom sme mali možnosť opäť zažiť krásnu akciu v humenskom Live Clube. Tentokrát to bola talianska hard /glam rocková kapela Sandness.

Tí v rámci slovenského mini tour zavítali aj k do jedného z najvýchodnejších kútov republiky. Podľa ich facebookových fotiek bolo jasné, že sa k nám skutočne tešili.

Osobne som sa obával o účasť, keďže pondelok nie je vhodný deň na podobné podujatia a taktiež som predpokladal, že mnoho ľudí bude po spomínanom RPK unavených. No nakoniec to až tak zlé nebolo. Milo ma prekvapilo aj pár známych, čo do uvedeného podniku prišli prvý krát.

Sandness začali niečo po 21 hodine. Setlist venovali hlavne albumu Like an Addiction (prvý, ktorý sa dočkal aj fyzickej podoby), ale odzneli veci ako Play With Fire, You Gotta Lose, ktoré sú zatiaľ dostupné len v digitálnej podobe. Mne osobne v pamäti utkvela hlavne Drinkin̉ Wine Under the Bridge

Inštrumentálnym výkonom nemám čo vytknúť. Osobne ma upútal hlavne gitarista a spevák v jednej osobe – Robby Luckets. Možno v speve bol občas trochu neistý, no ale čo sa týka gitarovej hry, tak to bolo viac než výborné.

s2

Koncert si samozrejme všetci nesmierne užívali, ale trochu ma mrzelo, že k pódiu sa mnohým moc nechcelo. Muzikanti sú radi, keď bezprostrednú podporu ľudí cítia priamo pod stage-om.sgr

 

Okolo 22:40 nastal koniec podujatia. Po menšom pokeci s kapelou a samozrejme spoločnej foto, sme sa odobrali domov. Na záver ako tradične ďakujem všetkým za uskutočnené podujatie a verím, že čoskoro sa v Live Clube opäť pri nejakej dobrej akcii stretneme.

spol

Za foto ďakujem kamošovi Mirovi 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *