Mad Hornet – Would You Like Something Fresh?

Mad Hornet Would You coverPosledným recenzovaným albumom bol debut Johna Dallasa z Talianska. Z rovnakej krajiny bude pochádzať aj formácia Mad Hornet, ktorej platňu Would you like something fresh? si dnes predstavíme.

Táto štvorica sa zrodila v roku 2006 v malom meste Maruggio. K svojmu debutu sa dopracovali až tento rok. Obsahuje skutočne čerstvý materiál, ako hovorí názov?

Hneď prvá vec po intre (intro – ktoré poslúžilo ako titulná skladba a je to vlastne hláška z filmu Bodyguards) Your Body Talks, ukáže akým smerom sa bude toto CD uberať. Pôjde o ľahko nadpriemerný melodický rock, ktorému z hľadiska remeselného obsahu, nie je čo vytknúť. Gitaristi dokážu priniesť pomerne originálne nápady, rytmická sekcia si plní svoju úlohu. Spevák Mic Martini sa prevažne drží v stredných polohách, ale občas sa vyšplhá aj do výšok (Free Rock Machine) a aj keď to nie je žiadna extratrieda k MH sedí.

Problémom tohto albáča je to, že málo skladieb obsahuje nejaké výraznejšie prvky, ktoré zabezpečia aby ste si ich pamätali dlhší čas po vybratí  z prehrávača. Tie prídu na rad až na samotnom konci (Walking With You, Pink Pants School).

Za zmienku by stála aj jedna perlička – predposledné miesto albáča obsadila vec What is Love. Ak vás pri počúvaní napadne ,,tak tú od niekadiaľ poznám“ , tak sa nemýlite. Je to cover – pieseň pochádza pôvodne od danceflorového interpreta Haddaway. Melodicko-rockový šat jej celkom svedčí.

Kapela Mad Hornet určite má potenciál zaujať a to nie len v domovskom Taliansku. No do budúcnosti musia viac popracovať na chytľavosti.

Lineup:

  • Mic Martini – Spev
  • Ken Lance – gitary
  • El Piamba – basgitara
  • Beats Frank – bicie

Tracklist:

  1. Would You Like Something Fresh? (intro)
  2. Your Body Talks
  3. Dyin’ Love
  4. Blue Blood
  5. Free Rock Machine
  6. Game Of Death
  7. Raise ‘N’ Do It
  8. Walking With You (In The Afternoon)
  9. Pink Pants School
  10. What Is Love [Haddaway cover]
  11. Roses Under The Rain

Rok vydania: 2015

Vydavateľstvo: Samovydanie

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/madhornetband/

Hodnotenie: 3,5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *