Novinky z prostredia intepretov Kreyson – 25 Anděl na útěku live, Etterna, Witch Hammer, Debustrol

Kreyson – 25 Anděl na útěku live + reakcia L. Křížka

21.10.2016

DK_nDaniel Krob + Radek Kroc + Robert „Killer“Vondrovic = obnovení koncertního programu Kreyson – Anděl na útěku. Koncert poskládaný kompletně ze skladeb vydaných na albu „Anděl na útěku“ vydaném v roce 1990 neměli možnost diváci vidět od roku 1992.

K 25. výročí posledního živého uvedení programu se rozhodli zakládající členové skupiny Kreyson Krob a Vondrovic a bývalý člen Kroc, který hrál v Kreysonu 10 let do roku 2016 znovu připravit a předvést posluchačům v roce 2017.

Sestavu pro koncertní provedení programu doplnili zpěvák Petr „Doldy“ Dolének, basista Stanislav Jokiel a klávesista Marek Svoboda. V programu Anděl na útěku budou příležitostně hostovat i další bývalí členové skupiny Kreyson jako jsou např. Jarda Bartoň, Karel Adam a další.…

So svojím koncertným programom máju v pláne zavítať aj na Slovensko.

Rozhovor s Danielom Krobom pre rockplace.cz: http://www.rockpalace.cz/component/k2/item/708-kreyson-andel-na-uteku-po-25-letech-opet-zivy

Reakcia L. Křížka:

kriz

Vedúca postava Kreyson, spevák Láďa Křížek, na facebookovom profile kapely Kreyson na túto správu reagoval takto. Citát:

,,Zdravím všechny fanoušky Kreyson. Jsem vzdálený ze svého domova ve studiu, pracuji na nových písničkách.
Teď jsem se dozvěděl, že mi ukradli Kreyson, moje dítě – zvláštní pocit…
Opatrujte se. Láďa Křížek”

Linky:
http://kreyson.cz/
https://www.facebook.com/kreysonmemorial/?fref=ts
https://www.facebook.com/KREYSON-452381081519170/?fref=ts

Zdroj: Daniel Krob, facebook Kreyson

Prvá skladba prešovskej formácie Etterna (ex Khadaver, ex SunRain a ďalší)

21.10.2016

etZoskupenie ETTERNA na svojich FB fanpage stránkach uverejnila svoju debutovú skladbu vo forme lyric videa s názvom „Demon“. Kapela nahrávala vo štvorici, keďže tesne pred nahrávaním prišla o basgitaristu. Nahrávania basy sa podujal gitarista Števo.

O samotné nahrávanie, ako aj o finálny mix a mastering, sa postaral Martin Barla z popradskej kapely ASTAROT. Kapela v súčasnosti aktívne pracuje na dokončení materiálu k pripravovanému CD, ktoré avizuje na prelom augusta a septembra 2017 a taktiež pripravuje videoklip k druhej autorskej skladbe, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta ešte do konca tohto roka a súčasne skladá koncertný program, s ktorým by kapela rada vystúpila už v lete budúceho roka.

Linky:
https://www.facebook.com/etterna.eu/?fref=ts
http://bandzone.cz/etterna

Zdroj: Ady Hnat

Witch Hammer – príprava nového albumu

20.10.2016

whmČeská heavy/power metalová kapela Witch Hammer usilovne nahráva nástupcu posledného albumu Never Stop z roku 2012. Najnovšie rozbehla špeciálnu akciu na jeho podporu.

Citát z facebookovej stránky:

,,Buď i ty součástí projektu – nové album WITCH HAMMER

Materiál na čtvrtou řadovou desku kapely WITCH HAMMER se nám pomalu sbírá a termín nástupu do studia se neúprosně blíží! (leden 2017).
Jelikož pro Vás chceme přichystat tu nejlepší zvukovou kvalitu, včetně analogového masteringu a luxusní grafické zpracování a provedení celého CD, bude celý tento projekt velice finančně nákladný!

Sami na to nestačíme, a proto chceme požádat o pomoc i Vás fanoušky, příznivce, firmy a všechny ty, kteří nám chcete pomoct všechno co máme v plánu úspěšně zrealizovat.
Nechceme rozjíždět žádnou crowdfundingovou kampaň, přes různé poskytovatele, jak je tomu dnes v módě, ale chceme mít vše pod kontrolou sami.
Proto jsme se rozhodli zveřejnit tuto výzvu.

Každý štědrý dárce, který se nám rozhodne přispět částkou min. 1000 kč a výše, od nás jako poděkování dostane dárkový balíček v této podobě: Ještě před oficiálním vydáním dostane jako první podepsané nové album kapely WITCH HAMMER, včetně osobního věnování, dále pak jako bonus – vstup zdarma na koncertní křest nového CD, uvedení jména, případně loga firmy na CD a promo-materiálech k němu a další překvapení, které kapela pro dárce chystá!

Pokud do toho jdete s námi, veškeré info o platebních podmínkách se dozvíte na mailu: eddie.c@tiscali.cz , nebo na tel. +420 605 988 634.
WITCH HAMMER”

Linky:
http://www.witchhammer.cz/
https://www.facebook.com/WITCH-HAMMER-329951524255/?fref=ts
http://bandzone.cz/witchhammer

Debustrol – videoklip k skladbe z chystaného albumu

16.10.2016

Česká thrash metalová legenda Debustrol zverejnila klip k skladbe Nas..t _Vám Všem, ktorá sa objaví na chystanom albume Válka. Ten vyjde 27. októbra.

Linky:
http://cms.debustrol.cz/
https://www.facebook.com/debustrol/?fref=ts

Zdroj: Debustrol TV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *