Novinky z prostredia interpretov Thorwald, Stercore, Slight Lie

thorwald kapela 2017

Novinky z dielne THORWALD

8.1.2017

thorwald kapela 2017Grindcoroví Košičania THORWALD vydávajú svoj posledný album „Kolízie Systému“ na LP v počte 40ks, o ktoré sa postaral Adrik (punkgen.sk). Vydanie sa kus posunulo, pretože Adrik bol mimo republiky, no v týchto dňoch už je LP na svete.

Predáva sa za 12€, čo akurát pokryje náklady, ktoré do toho boli investované. Záujem je vraj veľký, tak sa rozmýšľa aj nad alternatívou – CD, ale to boli radi, keby sa toho niekto ujal, pretože sami sa tým už nechcú zaťažovať, keďže sa chalani pustili do nahrávania novinky, ktorá už aj momentálne nahratá a čaká sa len na mix a mastering.

Jedná sa o 5 nových skladieb, plus jeden cover od MOTÖRHEAD. Celková dĺžka je niečo okolo 12min., čiže z toho vznikne buď nejaké mini cd (EP?), alebo by aj radi šli do nejakého splitka. Cover vyjde v najbližších dňoch u amerických The Hills Are Dead Rec., ako kompilácia „Tribute To MOTÖRHEAD „Aces Of Grind“

U Košičanov sa začína opäť kuť poriadny grindcore, nám už len ostáva čakať a tešiť sa na ďalšiu záplavu dravých jázd!

thorwald lp

Linky:
https://www.facebook.com/Thorwaldgrind/
https://www.instagram.com/thorwald666/
http://thorwald.bandcamp.com/

Autor: Lukáš „Bukáčo“ Polák – šéfredaktor/Hlukoskop.sk

STERCORE – spolupráca so Slovak Metal Army

7.1.2017

Na začiatku roku 2017 vstupuje do komunity Slovak Metal Army aj deathcore formácia STERCORE z Prievidze. Táto priamočiara a úderná banda má za sebou niekoľko nahrávok a okupáciu významných Európskych pódií s kapelami zvučných mien.

V tejto dobe STERCORE pripravujú materiál pre nový album „Eternal Sunlight“, ktorý bude vydaný vo formáte 10“LP s CD prílohou ako špeciálny balík pre najvernejších vyznavačov tohoto úderného hudobného žánru. STERCORE nepatria k žiadnym nováčikom a ich nové skladby sú plné energie a tlaku na ušné bubienky.

Album „Eternal Sunlight“ môžete očakávať na prelome Apríl/Máj 2017.

STERCORE vznikli v roku 2012 a po trojmesačnom fungovaní vypustili prvé demo „Raven Nest“. Na jeseň 2012 do kapely prichádza druhá gitara, ktorú v rukách drží Peter K. V takto podporenej zostave v roku 2013 banda nahráva CD „Fake World“, ktoré vychádza u Rest Of Noise Productions.

Ďalší materiál STERCORE vydali v podobe štvorskladbového CD „Suffer“, čo sa udialo na jar roku 2014. O rok neskôr prišla prezentácia vo forme proma „Die Without Sins“ a kapela neustále pracovala na ďalšom materiáli, no zároveň obehla koncerty a fesťáky po strednej Európe.

Počas takmer päťročnej existencie STERCORE podporili na pódiách bandy ako Afgrund, Mumakil, Exhumed, Holocausto Cannibal, Benighted, Brujeria, Souflay, PWD, My Autmn a mnoho ďalších. V tejto chvíli sa o slovo hlási vynovená zostava na postoch basovej gitary a bicích, ktorá dokončuje prácu na novom albume.

Ten bude vydaný na prelome Apríla/Mája pod záštitou Slovak Metal Army, čo je výsledok uzavretia pokrvnej dohody medzi kapelou a komunitou SMA. Album ponesie meno „Eternal Sunlight“.

Diskografia STERCORE:

  • 2012 – Raven Nest (demo cd)
  • 2013 – Fake World (vydané u Rest of noise)
  • 2014 – Suffer cd
  • 2015 – Promo (DIE WITHOUT SINS)

stercore kapela 2017

 

 

 

 

 

Kontakt STERCORE: stercore.band@gmail.com
Bandzone: http://bandzone.cz/stercore
Facebook: https://m.facebook.com/profile.php…
Hudba: https://youtu.be/oJrkemnMiEc , https://youtu.be/fVuxLu32QVw

Zdroj: https://www.facebook.com/slovakmetalarmy/?fref=ts

Slight Lie – nový videoklip

2.1.2017

Na začiatok tohto roka vypustila prešovská melodic/metalová kapela Slight Lie nový videoklip k rovnomennej skladbe videoklip. Bližšie info o samotnom videoklipe a aj o kapele ako takej sa dozviete v popise na youtube:

Linky:
https://www.facebook.com/SlightLie/?fref=ts
http://bandzone.cz/slightlieofficial

Zdroj: www.youtube.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *