Novinky z prostredia interpretov Kobra And The Lotus, Vandroya, Superhorror, Pyramaze, Snovonne

Kobra And The Lotus – prvý singel z chystaného albumu

17.3.2017

Sú to už tri roky od doby čo Kobra And The Lotus vydali posledný štúdiový album High Priestess. Ďalší Prevail I bude vydaný 12. mája 2017. Producentský dohľad nad jeho nahrávaním mal Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, Epica…) a mastering mal na starosti Ted Jensen.

kalotalb

Tento deň mal premiéru prvý singel k nemu – You Don’t Know. Vypočuť si ho môžete na tomto linku:

https://www.youtube.com/watch?v=_kBGyUgcOZo

Tracklist:

  1. Gotham
  2. TriggerPulse
  3. You Don’t Know
  4. Specimen X (The Mortal Chamber)
  5. Light Me Up
  6. Manifest Destiny
  7. Victim
  8. Check The Phyrg
  9. Hell On Earth
  10. Prevail

kalot

Linky:
https://www.facebook.com/KobraAndTheLotus
https://www.kobraandthelotus.com
www.napalmrecords.com

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

Vandroya – lyric video k singlu z chystaného albumu

16.3.2017

Brazílsky progresive/power metalisti Vandroya zverejnili lyric video k skladbe “I’m Alive, prvému singlu z ich očakávaného albumu Beyond The Human Mind.

youtu.be/zQvfYgQ1G9Y

vand-obal

 

 

 

 

 

 

 

 

Dátum vydania je stanovený na 28. apríla.

vand-kap

Linky:
http:/www.vandroya.com
http://www.facebook.com/vandroya

Zdroj: Inner Wound Recordings

Superhorror – nový singel a video

15.3.2017

Talianska horor rocková kapela Superhorror zverejnila prvý singel z chystaného albumu Nekro-Nekro Gym a taktiež aj humorne ladené video k nemu:

Linky:
http://www.superhorrorweb.com/
http://www.facebook.com/Superhorrorofficial

Zdroj: Atomic Stuff Promotion

Pyramaze – lyric video k skladbe z chystaného albumu

14.3.2017

Dánski melodici Pyramaze ponúkli prvú ochutnávku z chystaného albumu Contingent – lyric video k skladbe 20 Second Century

youtu.be/lv59CYzDduE

 

 

 

 

 

 

 

 

Album bude vydaný 28. apríl 2017.

Linky:
https://www.facebook.com/pyramaze
http://www.pyramaze.com

Zdroj: Inner Wound Recordings

SNOVONNE predstavuje prvý videoklip z nového albumu

17.3.2017

Videli ste už klip v posunkovej reči? SNOVONNE mesiac pred vydaním tretieho albumu The Child And The Bitch (2017) z neho zverejnila prvú ochutnávku “Best Days”.

Ako je už u Sno zvykom, videoklip sama zrežírovala, postrihala a zeditovala. Vďaka tomu môžeme opäť nahliadnuť do jej umeleckého sveta a získať prvotnú predstavu, ako “bude chutiť” nový album.

“K natáčaniu pristupujem rovnakým spôsobom ako ku maľovaniu a písaniu hudby. Všetko je to o idei a o tom, ako ju pretavím do atmosféry, ktorá ju dokáže doslova oživiť. Páčia sa mi precízne štylizované scény, ak sú umelecké a vizuálne stimulujúce, často surrealistické až prehnané. Podobne ako maľby. V takom umení vidím zmysel. Nefandím super HD kvalite a podobným veciam, ktoré sterilizujú výpoveď, prvoradá je umelecká hodnota diela,” hovorí Sno o novom videu.

snw1

Nový album The Child And The Bitch sa nesie v duchu toho, že sme sa narodili ako nevinné deti a spoločnosť z nás robí mrchy. A o tom je aj “Best Days”. Krváca melanchóliou z každého póru. V klipe uvidíte, ako sa Sno rozdelí na seba a svoje dvojča. Jedno z nich je slepé a môže len spievať. Druhé je nemé a dorozumieva sa len pomocou posunkovej reči. “Best Days” zobrazuje snahu vyjadriť sa za akýchkoľvek podmienok a tiež zdôrazňuje, že dvojičky nemôžu bez seba existovať napriek tomu, že si nerozumejú.

Sno vysvetľuje: “Tento nápad som mala v hlave už dlhšiu dobu. Umelecky spracovať potrebu vyjadriť sa za akýchkoľvek okolností. Navyše, vždy som obdivovala znakovú reč a chcela som ju použiť ako prostriedok na vyjadrenie umenia. Keďže znakovú reč neovládam, musela som sa potrebné časti naučiť s lektorkou Anou Šmehilovou a naozaj som si to užila.” V kuloároch sa šepká, že ďalšie video vyjde v deň vydania albumu, čo bude 17. apríla. Európske turné je už naplánované na máj a jún, na Slovensku SNOVONNE odohrá koncerty v dvoch mestách. Čoskoro oznámime termíny!

tw

Zdroj: tlačová správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *