Festival BENEATH THE ANCIENT RUINS No. 1 – zmeny

Vyjadrenie k zmenám na festivale BENEATH THE ANCIENT RUINS  No. 1

Je to prvý fest a už nastali nejaké zmeny čo ste iste postrehli.

Takže rozhodli sme sa že je načase dať vyjadrenie aby si tu niekto nemyslel a nepovedal, že amatéri čo sa o niečo snažia a zase partia ďalších ako napríklad ….. Ale stop, nebudeme tu rozoberať a ohovárať spoločnosti a organizátorov kultúrnych podujatí. Na to sú tuná média a je to ich práca.

Kapitola I

Tak ako prvá kapela to boli CHRIST AGONY z Poľska. Zrazu nám začali chodiť zaujímavé správy od členov, že kapela už vlastne neexistuje Tak samozrejme to bola taká facka a hneď sme sa pokúsili spojiť s hlavným leadrom kapely Cezarom.

Po niekoľkých pokusov sa nám to podarilo. Telefonicky nás uistil, že všetko je v poriadku a koncert odohrajú. No my sme takí neveriaci Tomáši ako sa vraví a zisťovali sme si to ďalej cez našich ochotných mladých ľudí, ktorí sú zapálení pre túto našu krásnu hudbu a naším uškám naladenú. Takže zistilo sa, že až tak ” w porządku ” to nie je. Spojili sme sa s kolegom s Uzgorodu. ktorý robí fest a upozornili sme ho, že ako to vlastne je a či o tom vie čo sa deje v Christ Agony ?????? Jeho reakcia samozrejme – on nevie o ničom ale už sa spájal a zisťoval. Dostal odpoveď ako my. Po čase ho Cezar kontaktoval a dal mu vedieť, že koncert nemôže odohrať, lebo s novou zostavou to nedá do toho termínu. Tu je čo napísal je to zo stránky

https://www.facebook.com/groups/145994012099104/?fref=ts

UzhGoreRot Festival

,,14 august, 14:12

Sadly we have to inform you that CHRIST AGONY from Poland can’t play at our festival, because of several line-up issues that took place in the band the past weeks.

Here is the official statement received today from the band’s leader Cezary “Cezar” Augustynowicz: “I apologize for the delay regarding of the participation Christ Agony at the festival. I’m working on the new current band composition but there is not much time left. Unfortunately I’m not able to appear as a band myself and I’m dependent of the preparation of new musicians. Despite of very intensive preparation the situation is very complicated. Althought i would like to play on 26th of August I’m obligated to appeal participation Christ Agony. I’m very sorry for the situation but it would be unprofessional to confirm our participetion when the musicians are not feeling ready to play so soon. Please for understanding and I’m very sorry again! As the situation is very difficoult for me and i see Christ Agony very profesional it should’n happened but there is not much i can do at this situation. Best regards! Cezar”

Nám sa už nejako neozval a nedal žiadne vyjadrenie. Po spoločnej dohode sme zobrali namiesto nich náhradu melodic black metal CRISTIAN EPIDEMIC z Hungárie. Nebolo na čo čakať.

Tak sme si to tuná usporiadali tak ako má byť a povedali si pri pivku, že už pomaličky sa blíži náš fest a všetko je v poriadku a v klídku čakali v horúcich letných dňoch a užívali si spaľujúce lúče slnka.

Kapitola II

Bolo to v stredu keď tu zrazu v krásne ráno zaliate letnými slnečnými lúčmi prišla správa, ktorú nečakal nikto.

V ten deň bolo horúco asi tak po 30 stupňov ale každý z nás mal zrazu teplotu 666 stupňov. Šok, po papuli, sedem rán Egyptských boli oproti tomu odvar.

Správa – INFERNO nemůžou přijet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tú správu keď sme všetci nepozreli niekoľko krát tak vôbec. Proste presne mesiac do festu a teraz toto. Je to z horúčavy, zdá sa nám to? je to pravda? sem tam nejaké to slovko uniklo ako to zvykom býva.

Bola to pravda.

Tu je dnešné vyjadrenie ADRAMELECHA nášho priateľa, ktorého si vážime a viem, že to nie je jeho chyba. Je to človek férový a na úrovni.

https://www.facebook.com/Inferno-322975231147644/?fref=ts

,,Inferno

13 h ·

S lítostí oznamujeme, že je Inferno nuceno zrušit svou účast na slovenském Beneath The Ancient Ruins Fest No.1. Důvodem jsou potíže spojené se zaměstnáním jednoho z členů. Omlouváme se fanouškům a věříme, že další příležitost vystoupit na slovenské půdě na sebe nenechá dlouho čekat. Adekvátní náhradu organizátoři oznámí v nejbližších dnech.

We regret to announce that we have to cancel our performance at Beneath the Ancient Ruins Festival in Slovakia in September due to work-related issues of one of the members. An appropriate replacement band will be announced soon by the promoters.”

Adekvátna náhrada je KZOOH z Ukrajiny a veríme že sme vás nesklamali.

Tešíme sa na Vás na našom takzvanom pilotnom feste a veríme, že dôjdete podporiť ten náš black, death, thrash ….. metal.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za zmeny, ktoré nastali a snažili sme sa to narýchlo skĺbiť a dať dohromady aby sme Vás potešili

Zdroj: rodebert donth

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *