Nová relácia českého webu ATTACKER of music

Na spriatelenom českom webe  ATTACKER of music koncom minulého roka prichystali novú internetovú reláciu Magazín studiaCI6. O čo v nej pôjde? Šéfredaktor RED DEVIL hovori:

Magazín studiaCI6 – se snaží mapovat regionální českou a slovenskou hudební scénu. Nezajímají nás hvězdy, které denně slyšíte všude v médiích ale právě ty kapely, které se Vás snaží bavit v klubech, kulturácích a různých akcích. Ty které ve veřejných médiích jen tak neuslyšíte, protože nemají šanci se tam dostat aby náhodou nezastínili nějakou tu mediální hvězdu. Známe plno vynikajících kapel o kterých by jsme Vás chtěli tímto projektem informovat a představit Vám je. Cílem redakce je vyhledávat nové nadějné kapely či interprety a pokud možno jim pomoci s propagací. Pokud tedy budou mít kapely a jejich fanoušci vůbec zájem aby jsme je tímto projektem propagovali.

Už jsem se setkal i s názory některých kapel že image není důležitá když umí hrát a fanoušci v jejich městečku a okolí na ně chodí /zřejmě mysleli těch 25-30 lidí /. Jenže pak přijedou do jiného města a první co se ptají je, kde jsou lidi ? No nejsou pánové, protože v tom městě Vás nikdo nezná a tím pádem je nezajímáte, to je divné že ? když nepotřebujete žádnou reklamu ani image ?/ osobní zkušenosti /

Víme že pro naší redakci to nebude lehká cesta se udržet na trhu a ještě k tomu v Čechách a pro české fanoušky. Ale jsme už asi jediná redakce, která má chuť pro Vás ještě dělat i přes to že nás všichni odrazovali a celý magazín věnovat ČR/SK regionální scéně, jiné redakce už to vzdali a nebo Vám smějí věnovat jen pár řádků. Jak říkají cituji :  „Postavit obsah ze ¾ na českých kapelách, do roka a do dne bychom skončili kvůli chabé kupní síle. Ač je to třeba smutné, je to tak“.

Nevěříme že by to mohlo být s českými kapelami a jejich fanoušky až tak špatné. Proto jsme tu a záleží tak právě na Vás na kapelách i jejich fanoušcích jak dlouho tu budeme. Kapely hlaste se nám, žádejte nás o proma, posílejte CD k recenzi ať Vaši fanoušci ví že jste tady a že máte nové věci atd., děláme to pro Vás. Fanoušci podpořte propagaci svých miláčků a sledujte nás, soutěžte s námi, hlasujte pro své oblíbence, navrhujte nám kapely k propagaci, choďte na akce ať Vaše kapely ví že o ně stojíte a chcete aby z nich byli opravdové hvězdy. Můžete přispět i redakci jakýmkoliv darem aby se mohla rozvíjet, zlepšovat a přinášet Vám to nejlepší z naší regionální scény ještě hodně dlouho.

S rockovým pozdravem: RED DEVIL – zakladatel a šéfredaktor Attackeru i studiaCI6

e-mail: redakceattacker@seznam.cz

Ukážka:

PR

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *