Novinky z prostredia interpretov We Came As Romans, Skálmöld, Brainstorm, Thomas Kutik

Smrť speváka We Came As Romans

25.8.2018

wec

Kyle Pavone, spevák amerických metalcoristov We Came As Romans, zomrel vo veku 28 rokov. Jeho odchod oznámili spoluhráči v stanovisku, kde bolo uvedené:

,,Dnes je opäť hudobný svet chudobnejší o jednu z veľkých osobnosti. Smrť si neočakávane prišla po Kylea zo skupiny We Came As Romanes. Členovia kapely sú jeho náhlym odchodom zdrvení. Okrem hudobného talentu, ktorým prekypoval bude iste všetkým chýbať aj kvôli jeho úsmevu, spôsobu, akým nazeral na svet a zaujímal sa o ľudí. Česť jeho pamiatke.“

Podľa TMZ bol Kyle v nedeľu (19. augusta) prepravený do nemocnice v Michigane a o šesť dní neskôr vyhlásil mŕtveho, v sobotu 25. augusta. Presná príčina smrti bude určená na základe toxikologickej správy.

Pavone sa stal členom WCAR v roku 2008. Ako spevák a klávesista a objavil sa na všetkých piatich albumoch kapely.

R.I.P.

Zdroj: http://www.blabbermouth.net/, foto: www.wikipedia.org

Skálmöld – prvé video z chystaného albumu

24.8.2018
ska

Foto: Gupbi Hannesson

Islandskí Viking metalisti Skálmöld zverejnili prvú videoukážku z chystaného albumu Sorgir. Ňou je lyric video k skladbe Sverðið – prvému singlu:

ska-ob

Sorgir bude koncepčným albumom rozdeleným na dve kapitoly. Prvé štyri songy budú krátke príbehy o tragédiách a smrti. Kapitola bude mať názov Sagnir (príbehy). Druhá kapitola nazvaná Svipir (duchovia) stupňuje zápletku ich vysvetlením z inej perspektívy. Dátum vydania je stanovený na 12. októbra.

Linky:
https://skalmold.is/
https://www.facebook.com/skalmold/

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

Brainstorm – klipová ukážka z chystaného albumu

24.8.2018

Power metaloví Brainstorm vydajú 28. septembra nový album Midnight Ghost. Tento deň zverejnili z neho ukážku vo forme videoklipu k skladbe Ravenous Minds.

Linky:
http://www.brainstorm-web.net/
https://www.facebook.com/officialbrainstorm

Zdroj: https://www.facebook.com/afmrecords/

Nová skladba bývalých členov Seven Painful

26.8.2018

Ex gitarista Seven Painful Thomas Kutik zverejnil na youtube novú skladbu The Legends. Na nej sa podieľali aj jeho bývali spoluhrači z kapely (Martin Rybár, Mário Marko).

Zdroj: Thomas Kutik

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *