Turilli / Lione Rhapsody

abc

Ako ste boli informovaní, Rhapsody of Fire čoskoro vydajú nový album The Eighth Mountian,  súčasť ságy The Nephilim’s Empire.

No prekvapivo sa dnes ohlásili aj bývali ústredni protagonisti kapely – spevák Fabio Lione, gitarista Luca Turilli. Spolu s bývalými členmi Rhapsody – Dominiquem Leurquinom (gitara), Patricom Guersom (basa) a Alexom Holzwarthom (bicie)  založili novú formáciu pod názvom Turilli / Lione Rhapsody. Momentálne pracujú na debutovom albume. Bude to ich prvá nahrávka po 8-mich rokoch.

Luca povedal: ,,Po skončení Farewell Tour – poslednej aktivity s Rhapsody som si nikdy nepredstavoval, žeby som pokračoval v metale. Ale teraz, keď sme na našom rozlúčkovou turné oslávili klasický sound Rhapsody, vďaka novej umeleckej vízii a našej novej, veľmi inšpirujúcej mantre „Rebirth and Evolution“ cítim úprimné nadšenie pre neobmedzené umelecké možnosti, ktoré by sme mohli nakoniec vyvinúť a posúvame náš zvuk k novým hraniciam a tak máme možnosť šíriť našu základnú spirituálnu myšlienku s čo najväčším emocionálnym dopadom.“

Fabio uviedol: ,,Áno, do nových Turilli/Lione Rhapsody vkladáme veľké nádeje, víziu s možnosťou, aby sa novú hudba prezentovala ako niečo naozaj inovatívne, moderné a svieiže, obohatené o nekompromisný zvuk. Taktiež veríme vo fanúšikov, ktorí pomôžu dosiahnúť tento cieľ a umožnia mne, Lucovi, Dominiqovi, Patricovi a Alexovi reštartovať dôležitú novú kapitolu našej hudobnej kariéry a novému albumu. Na teba sa spoliehame, aby sa to všetko podarilo.”

Na podporu debutu založili aj crowdfundingovú kampaň, v rámci ktorej si môžete danú nahrávku predobjednať: https://www.indiegogo.com/projects/turilli-lione-rhapsody?fbclid=IwAR0uEZgtAnDjIfU3uuiK3J4qfq87OdWhYMFQW26iNdhgApXFr7V4epFjYt4#/

One thought on “Turilli / Lione Rhapsody”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *