Novinky z prostredia interpretov Magnum, Timo Tolkki, King, NoControl

Magnum s Dennisom Wardom

26.6.2019

mag-proBritskí rockeri Magnum (ich frontmanom je Bob Catley, známy z Avantasie) sa rozišli s basákom Alom Barrowom. Uviedli:

,,Chceme sa s vami podeliť o novinku, že sa Al rozhodol opustiť kapelu. Zistil, že je stále ťažšie tráviť toľko času ďaleko od domova, keď žije v Amerike.”

Na jeho miesto angažovali Dennisa Warda z nemeckých Pink Cream 69 a Unisonic.

dew1

Links:
http://www.magnumonline.co.uk/
https://www.facebook.com/magnumbandpage/

Zdroj: Bblabbermouth , foto: https://www.metal-archives.com

Timo Tolkki a Stratovarius

23.6.2019

titotiTimo Tolkki nedávno vydal nový album svojho projektu Timo Tolkki’s Avalon – Return to Eden a najnovšie prekvapil celý metalový svet so špeciálnou info.

Na svojom fb profile uviedol, že momentálne tvorí skladby pre nový album Stratovarius.

O comebacku sa síce nehovorí nič, ale Timo v rôznych rozhovoroch myšlienku na reunion s Timom Kotipeltom a spol. neodmieta.

strato

Linky:
http://www.stratovarius.com/pages/intro.php
https://www.facebook.com/stratovarius/

Zdroj: https://www.facebook.com/timotolkkiofficial, foto: https://www.facebook.com/avalonopera, https://www.metal-archives.com

King – chystaný album

24.6.2019

IKSlovenský projekt King chystá nový album. Volať sa bude New Aeon. Vyjde na CD nosiči label Sliptrick records 22. Októbra (Říjen) 2019, pod záštitou vedúceho európskych operácií Carla Muselliho.

ki

Členovia:

  • Ivan (King) Kráľ – Klávesy
  • Norbert (Noro) Ferencz – Gitary

Starší song:

Linky:

IVAN KING KRÁĽ // SK


https://www.facebook.com/King-SVK-113626834529/
https://kingsvk.bandcamp.com/album/king-svk-new-on-2019

Zdroj: Ivan Kráľ

TENTO SONG A KLIP ŤA DOSTANÚ!

24.6.2019

Po skladbe KEĎ NÁM DOJDÚ SNY, ktorá otriasla modernou metalovou scénou doslova v základoch, prichádzajú NoControl s novou skladbou s názvom ĎAKUJEM.

Od posledného videoklipu sa v kapele udialo mnoho nového. Okrem mnohých koncertov a zjavného rozšírenia svojej fanúšikovskej základne sa môžu NoControl pochváliť aj svojím prvým tour, ktoré skončilo, len nedávno. Taktiež veľkým úspechom je aj fakt, že práve NoControl si, ako svoj support pre svoj Bratislavský koncert vybrali Bullet for my Valentine!

“Klip sme pôvodne chceli točiť na úplne inú skladbu, no keď sme skladbu ĎAKUJEM počuli už z prvého dema, bolo nám jasné, že všetko bude inak”, prezrádza najnovší člen kapely spevák Elo Schronk. Výber režiséra bol zo strany kapely už vopred jasný a tak voľba opätovne padla na Brnenského režiséra Radima Věžníka.

Drsný príbeh o nezlomnej túžbe kráčať za svojim cieľom. Nepriazeň osudu, predsudky, vytrvalosť, pokoru, ale aj bolesť a krv. To všetko nájdete v novom klipe NoControl, ktorí opäť potvrdili, že si priazeň svojich fanúšikov plne zaslúžia.

(ZDROJ: Randal Agency)

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *