Blitz Union – Revolution (EP)

Blitz Union Revolution (EP)Blitz Union vo svojej muzike kombinujú rock, metal, elektronickú hudbu, pop a rap. Šialený kokteil, na ktorom si zgustnete a “kocovinu” mať rozhodne nebudete. Celé sa to nazýva EDM rock.

S členmi kapely ste sa mohli stretnúť už v zoskupení The Snuff. Pod hlavičkou Blitz Union nedávno vydali debutové EP Revolution. To bolo nahrávané v Nashville a Los Angeles, a je pod ním, ako producent podpísaný uznávaný Steve Thompson  (Korn, Whitney Houston, Metallica…).

Album začína valcujúcou Revolution a pokračuje v rovnako divokom duchu, zbesilá nočná jazda serpentínami bez zapnutých svetiel v podobe Cyberbully (taktiež zaujme zaujímavými zmenami v speve)…

Pri Everybody Else som fakt mala chuť začať skákať, ďalšia Broken sa mi osobne  najviac páči a na záver budeme mať Deleted, ktorú určite z hlavy nevymažete.

Posledné dve piesne sú rádiové verzie Revolution a Broken. Parádna chuťovka mladej a nápadmi nabitej kapely.

Prvý výtvor týchto talentovaných hudobníkov som si užila, chalanom dvíham oba palce hore. Aj vy si to pustite a uvidíte, že česká hudba to nie je len Michal David, vďaka Belzebubovi

Lineup:

  • Mark Blitz – spev
  • Shodushi – gitara
  • Necroduster – gitara
  • Schtorm – basa
  • Gøvernor – bicie

Tracklist:

  1. Revolution
  2. Cyberbully
  3. Everybody Else
  4. Deleted
  5. Broken

Rok vydania: 2019

Vydavateľstvo: Rock Attack / Cargo Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.blitzunion.com/
 https://www.facebook.com/BLITZUNION/
https://www.instagram.com/blitzunion/

Hodnotenie: 5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *