Big Boss – Než zemřu

big boss nez zemru coverJiří ,Big Boss’ Valter, populárny frontman brnenských Root, nedávno vydal svoj ďalší sólový projekt, ktorý by rozkopal hneď niekoľko rockových klubov naraz, kde uznávajú jeho muziku. Krstili ho asi v nejakom Kráľovstve Smrti.

Už z minulosti je známy obdivom k nesúrodej zbierke hrdinov ako Beethoven, Wagner, ELO, John Lennon, samozrejme Beatles a pionierov šialenstva Ministry, Clawfinger, či Young Gods.

Je jasné, že neorganizuje žiadne komerčné diskotéky. Aj tento album sa určite zaradí medzi vzácne relikvie metalu. Jeho neprajníkom bude hroziť odmena v podobe brokovnicou prestrelenej gebule. Vy ste v jeho svete, nie on vo vašom.

Rád vás uvidí umierať, než umrie on. Hodnotiť tvorbu človeka, ak poznáte od svojich 11 rokov len jeho skladbu ,,Hřbitov”, je ťažké.

Black metal, okrem Venom, som vlastne nikdy nejak zvlášť nepočúval. Ale karneval, ktorý vypukol v Nórsku na začiatku 90.rokov, ma zaujal. Tak si Cinter (nie Milano) púšťam a je to horor, hlavne intro.

Každopádne mal viac revať, najlepšie tak, ako by ho z kože drali. Jeho odkaz určite pretrvá až do konca tohto skurveného sveta a minimálne ešte 2 roky potom. Jeho nový album som ešte nepočul a už píšem tieto hlupákoviny. Na druhý deň sa tak stalo.

Riffy sú pre mňa dosť jednoduché, ale funkčné. Najviac ma zaujala skladba Per Aspera Ad Astra. Jeho texty ma nezaujímajú. Amen dolores. / španielsky – láska v bolesti.

Lineup:

  • Big Boss – spev
  • Lukáš Krupička – gitary
  • Thomas Bruno – gitary
  • Čed – klávesy
  • Paramba – basa
  • Zbyněk Husa – bicie

Tracklist:

  1. Zrození
  2. Moje dětství
  3. Na dně
  4. Ztráty
  5. Dlouhá cesta vzhůru
  6. Per aspera ad astra
  7. Hudba je můj život
  8. Můj život byl…
  9. Čas odejít

Rok vydania: 2019

Vydavateľstvo: MetalGate

Youtube ukážka:

Linky:
http://bigboss.mysteria.cz/
https://cs-cz.facebook.com/BigBosssBand/
https://bandzone.cz/bigboss

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *