Novinky z prostredia interpretov Avantasia, Till Lindemann, (0), Induction

Nová Avantasia?

28.3.2020

avaTobias Sammet potvrdil, že začal pracovať na novom dieli Avantasie. Chystaný album bude nasledovníkom počinu Moonglow, ktorý vyšiel minulý rok. Taktiež uviedol, že Edguy je uložený k dlhodobému spánku.

,,Momentálne pracujem na novej nahrávke Avantasie, no nie na novom počine Edguy, pretože to nie je pre mňa to pravé. Je to kompliment, keď píšem skladby pre Edguy a ľudia žiadajú Avantasiu a naopak. ako umelec máte pocit, že chcete robiť to, k čomu vás ženie vnútorná túžba a Vaša energia. Každý, kto napísal niekoľko albumov bude so mnou súhlasiť. Mám nápady a keby neexistovala Avantasia, museli by ju vymyslieť…” – uviedol.

Tak ako obvykle na novej Avantasii bude opäť spolupracovať aj Sascha Paeth. Dátum vydania albumu ani názov zatiaľ nie je známy.

Linky:
https://www.facebook.com/avantasia/

Zdroj: Blabbermouth 

Koronavírus u Tilla Lindemanna?

27.3.2020

TLNedávno sa v médiách  (Denník N, Topky) objavila správa, že spevák nemeckej industrial metal kapely Rammstein – Till Lindemann ma koronavírus a je na jednotke intenzívnej starostlivosti. Kapela však túto informáciu na svojom facebooku dementovala. Podľa nej ho do nemocnice síce prijali, výsledok na koronavírus bol však negatívny.

Linky:
http://www.rammstein.com/
https://www.facebook.com/Rammstein/

Zdroj: https://www.facebook.com/Rammstein/, Music-Zone , Foto: Svenja Block – https://louderthanwar.com/rammstein-milton-keynes-live-review/, CC BY-SA 4.0, Wikimedia

(0) – druhý singel z chystaného albumu

27.3.2020

0Dánskym experimentálnym black metalistom (0) vyjde 24. apríla album SkamHan.

0-cov

Tracklist:

  1. Tyndere end hud
  2. Sjælstjæler
  3. Skarntyder
  4. Rød glorie
  5. Sortfugl
  6. SkamHan
  7. Alle renses

Druhým singlom z neho je skladba Skarntyder:

Prvý singel Tyndere end Hud: https://youtu.be/42qW87QjajI

Linky:
http://parentes0parentes.com/?
https://www.facebook.com/0BandOfficial/

Zdroj: Napalm Records, Foto: Gaia Micatovich Photography

Induction – klip s Kaiom Hansenom

28.3.2020

Medzinárodná kapela Induction zverejnila videoklip k skladbe Mirror Make Believe [My Enemy] z ich rovnomenného debutového albumu. V nej môžete počuť aj Kaia Hansena.

Induction pochádzajú z českých Pardubíc. Ich počiatky siahajú do roku 2014. Rovnomenný debutový album vydali minulý rok. V ich zostave nájdete ľudí ako: speváka Nicka Hollemana (Powerized, ex Vicious Rumors); gitaristov Martina Becka (ex Samhain) a Tima Hansena (syn Kaia Hansena); basáka Wernera Erkelensa a bubeníka Seana Brandenburga (Powerized).

Linky:
https://www.facebook.com/inductionofficial/
https://www.youtube.com/channel/UCVsenrm2MO4aOaL065wOyfw
https://inductionofficial.bandcamp.com/

Zdroj: www.youtube.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *