Novinky z prostredia interpretov Unleashed, Pacino, Otep, Lord of the Lost

Unleashed – zmluva s Napalm Records na celosvetové vydanie albumu

4.5.2018

unleashed

Unleashed sú jednou z najtypickejších švédskych death metalových kapiel v štokholmskom štýle. Vznikli v roku 1989 a zakladajúcim členom bol Johnny Hedlund.
Po dvoch demách nahrali legendárny debut Where No Life Dwells a absolvovali európske a americké turné s Morbid Angel. Od tej doby patria medzi najväčšie death metalové kapely na svete.

V súčasnosti pôsobia v zostave:

  • Johnny Hedlund – spev, basa
  • Tomas Masgard – gitary
  • Frederik Folkare – gitary
  • Andreas Schultz – bicie

Nedávno podpísali zmluvu s vydavateľstvom Napalm Records a na nový album sa môžete tešiť koncom tohto roka.

Diskografia:
Where No Life Dwells – 1991
Shadows in the Deep – 1992
Across the Open Sea – 1993
Victory – 1995
Warrior – 1997
Hell’s Unleashed – 2002
Sworn Allegiance – 2004
Midvinterblot – 2006
Hammer Battalion – 2008
As Yggdrasil Trembles – 2010
Odalheim – 2012
Dawn of the Nine – 2015

Linky:
http://www.unleashed.se
https://www.facebook.com/unleashed
https://www.instagram.com/unleashed_official
http://www.napalmrecords.com

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

Pacino – chystaný debut

4.5.2018

pacino

Sneakout Records & Burning Minds Music Group oznamujú podpísanie zmluvy s talianskymi alternatívnymi rockermi Pacino na vydanie ich debutového albumu Fallen America. Ten vyjde 1. júna.

copertina

Kapela pôsobí v zostave:

  • Mattia Briggi: Spev
  • Francesco Bozzato: gitary
  • Bruno Zocca: klávesy
  •  Douglas D’Este: bicie

Linky:
https://www.facebook.com/pacinoband
https://www.burningmindsgroup.com/sneakout

Zdroj: Atomic Stuff Promotion

Otep – detaily chystaného albumu

2.5.2018

Nu metaloví Otep prídu 27. júla na trh s novým albumom Kult 45. Jeho obsahom bude kritika súčasnej politickej situácie vo svete. Bude to Otep, ako ste ich ešte nepočuli.

Otep

Autor: PR Brown

Predobjednať si ho môžete tu.

Linky:
https://www.facebook.com/otepofficial
https://twitter.com/otepofficial
https://instagram.com/otepofficial
merch: http://otepsaves.me/

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

Lord of the Lost – videoklipová ukážka z chystaného albumu

3.5.2018

Lord of the Lost zverejnili videoklip k skladbe On This Rock I Will Build My Church. Tá pochádza z albumu Thornstar, ktorý bude vydaný 3. augusta.

Linky:
http://lordofthelost.de/
https://www.facebook.com/lordofthelost/

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

 

 

 

Páčil sa ti tento článok?
  •  
  •  
  •  

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.