Pedophile Priests – Cancer

Pedophile Cancer coverJe to už druhý album dua, ktoré tvoria Piotr Niemczewski (spevák, gitarista, basák) a  Krystian Mistarz (bubeník). Obaja sú síce poľskej národnosti, no dlhodobo žijú v írskom Dubline.

Cancer bol vydaný ešte minulý rok u ukrajinských Metal Scrap Records a je viac než dôstojným nasledovníkom excelentnej prvotiny Dark Transgression of the Soul z roku 2016.

Do mozgu vám udrie old school zvuk, ktorý znie veľmi thrashovo, ale to nie je vôbec na škodu. Práve naopak. Masa skresleného hluku je zásadne proti všetkému živému.

Nekompromisné riffy štartujú motor mašiny, ktorá neberie ohľad na nepripravených. Vo všeobecnosti sa jedná o pestrý mix príbuzných žánrov, nezvyčajných novátorských postupov, melodiky a brutality.

Vhodný pre fanúšikov Vader, Decapitated, Morbid Angel, Kreator, Pestilence, Behemoth, Hate, Emperor, Messiah, Sarcofago a pod. Texty sa zaoberajú rôznymi závislosťami, politikou, spoločnosťou, deviáciami a bezradnou spokojnosťou.

Výsledkom je zaujímavý anti-catholic avantgarde progressive death metal, ako som sa dočítal na ich stránke. A to im dodáva vcelku nový posmrtný šarm.

Táto nahrávka má všetky predpoklady, aby sa dostala do širokého povedomia. Šíritelia temnej viery sa cez vás prevalia ako tank a vy budete lapať po vyrazenom dychu.

Lineup:

  • Piotr Niemczewski – spev, basa, gitary
  • Krystian Mistarz – bicie

Tracklist:

  1. Dublin Walking Dead
  2. Children of the Transformation
  3. World Disassembled
  4. Pedophile Priests
  5. Przeminęła
  6. Live Own Way
  7. Entropy of Creatures on Earth
  8. Modern Capitalism
  9. The Path of Aisha
  10. Mr. Gray
  11. Zejście w Zaświaty (instrumental)

Rok vydania: 2019

Vydavateľstvo: Metal Scrap Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/pedopriests/
https://pedophilepriests.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UC1E6Z-hA_hR_JvhDlGQ3GDA

Hodnotenie: 6/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *