Otázka času – Stratený vo vesmíre (Demo)

Otázka Stratený coverDemo Stratený vo vesmíre je debutom one man formácie, ktorá si hovorí Otázka času a stojí za ňou multiinštrumentalista menom Vlado Bis.

Samotné demo bolo nahrávane v roku 2010 v priebehu mesiacov január a júl. Všetky nástroje a spev nahrával sám Vlado, za čo mu patrí pochvala.

No a čo nám ponuka samotné dielo? Tak samotné dielo obsahuje 11 skladieb, ktoré sú podľa slov autora výpoveďou názoru na dnešný svet, ktorú potreboval zo seba dostať von.

Po hudobnej stránke sa jedná o zmes punku a metalu. Napriek tomu, že Vladovi nemožno uprieť hudobné nadanie, (songy ako Chytený v sociálnej sieti, ktorý ma podľa mňa najväčšiu šancu zaujať širšie publikum, alebo Homo biznis, v ktorom sú pekne zapracované speed metalové prvky) tak  mne osobne v ostatných songoch chýbajú úderné texty.

Takže odporúčanie na záver: Rozhodne pokračovať v muzike (inštrumentálne výkony v tomto deme sú dôkazom, že aj punkovo ladená muzika sa dá hrať na slušnej úrovni A zmena speváka a lepšia údernosť textov dodá tomu dielu známku kvality.

Lineup:

Vlado Bis – Všetky nástroje a spev

 

Tracklist:

  1. Stratený vo vesmíre
  2. Dni skazy
  3. Chytený v sociálnej sieti
  4. Nemám čas
  5. Za hmlou
  6. Homo biznis
  7. Eutanázia
  8. Moje mesto
  9. Pandémia egoizmu a arogancie
  10. Pokušenie
  11. Zasľúbená zem

 

Hodnotenie: 3,5

Odkazy:

Bandzone: http://bandzone.cz/otazkacasu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *