Kaosmos (21.6.2014; Live Club, Humenné)

Minulý týždeň sme mali možnosť si vychutnať ďalšie výborné podujatie v humenskom Live Clube. Vďaka Agentúre Black Cloud Picture, ktorá prináša na Slovensko zaujímavé začínajúce metal kapely sa uskutočnil koncert talianskej modern thrash metalistov Kaosmos (v rámci ich slovenského minitour).

Aj keď thrashu moc neholdujem, dané zoskupenie ma zaujalo hlavne spevom, tak sme sa s bratom rozhodli isť.

Na miesto určenia sme dorazili o deviatej, no zistili sme, že koncert sa o niečo posunie. Tak sme išli na večernú prechádzku po meste. Po našom znovu príchode do podniku sme trochu pokecali s vedúcím a opäť sa odobrali k pódiu.

Začiatok

Kaosmos na nás svoje tóny vyvalili okolo 22:30. Zo začiatku bol zvuk, ale neskôr sa to ako tak zlepšilo. Ako sa dalo čakať, playlist tvorili hlavne skladby z epčka (Believe in Your Feelings, Walking in the Rain) ale zaznelo aj par noviniek. Pri hraní bolo vidno, že si to nesmierne užívali. Do publika vysielali neskutočne množstvo pozitívnej energie, začo by sa nemuseli hanbiť ani mnohé power metalové kapely.

Kaosmos 2014

Originálna muzika

Okrem speváka, ktorého originálny prejav je peknou ozdobou muziky Kaosmos, sa predviedli hlavne obaja gitaristi a aj bubeník, ktorý si hovorí Zimo. Okrem toho, že kapelu neunávne tiahol svojím rytmom počas celého vystúpenia sme mali možnosť jeho kvality vidieť aj počas sóla.

kaosmos drummer 2014

Približne po hodine hrania ohlásili koniec, no nám sa podarilo vykričať ,,one more song“ :), ktorým bol cover – legendárna hitovka Metallicy – Seek and Destroy.

kaosmos metal 2014

Celkové hodnotenie

Po odfotení s chlapcami sme sa pobrali domov. Koncert hodnotím ako vydarený. K absolútnej dokonalosti už len chýbal o  lepší zvuk, nejaký ten support a o možno o trochu vyššia účasť. Taktiež samozrejme musím poďakovať aj majiteľovi Live Clubu Marekovi, za to že podobné klubové koncerty môžeme zažívať aj na ďalekom východe 🙂

IMG_6993

Za foto ďakujem: Alessandre D’innocenzo 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *