Party Animals – Light a FAN COOL

lafcobDnes sa opäť pozrieme na zaujímavú rockovú kapelu z Apeninského polostrova – Party Animals. Toto teleso sa narodilo v roku 2012 sú z talianskeho mesta Udine.

Ich idea pri vzniku bola priniesť na pódiu energiu hard/glam rockových kapiel z 80tych rokov. Krátko po vzniku vydali debutové EP Rock’n’Roll a okrem iného zahrali si aj v Los Angeles

Vo februári 2013 ale speváčka Sabrina opustila kapelu a na jej miesto zobrali dievčinu, ktorá si hovorí Andreina.
S ňou nahrali aj prvý full album – Light a Fan Cool. Na ňom jednoznačne počuť, že im nechýba to najlepšie čo nájdeme u podobných umelcov. Ich členovia, ako sa hovorí sa vedia do toho fakt oprieť. Gitarista Max predvádza naplno svoje umenie v chytľavých rifoch. Hanbu im nerobí ani basák Gianmarco a taktiež ani bubeníčka bubeníčka Ilenia, ktorá sa nebojí ani rýchlych dvojkopakových rytmov. Výsledkom toho sú chytľavé a nadupané skladby ako Party Animals (asi najlepší kúsok na nosiči), I wana get it all, alebo úvodná Fuck you baby (pripomínajúca tak trochu umelcov radiacich sa do NWOBH). Celkom podarené sú aj pomalšie veci – Damned road a taktiež tak trochu komerčnejšia balada Lace and spurs.

No čo je podľa mňa najväčšou slabinou Party Animals tak to je práve speváčka Andreina. Možno je to len môj pocit, ale jej spev sa mi k ním vôbec nehodí. Skôr by mi pasovala do nejakej punk bandy.

Takže môj výsledný záver bude, že dámy a páni rozhodne majú na to aby zaujali vo svojej krajine a aj mimo, ale spomínaná Andreina moje hodnotenie trochu zníži na 4.

Lineup:

  • Andreina – spev
  • Max – Gitary
  • Gianmarco – basa
  • Ilenia – bicie

Tracklist:

  1. Fuck You Baby
  2. Damned Road
  3. Set Me Free
  4. A New Day
  5. I Wanna Get It All
  6. Hellfire
  7. Lace And Spurs
  8. Whiskey Sour
  9. Party Animals
  10. Light a Fan Cool

Rok vydania: 2014

Vydavateľstvo: Street Symphonies Records

Youtube ukážka:

Oficiálne linky:
Oficiálny web: http://partyanimalsrock.wix.com
Facebook: https://www.facebook.com/PartyAnimalsrock

Hodnotenie: 4

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *