Novinky z prostredia interpretov Volbeat, Kreyson, The Now

Volbeat – nová skladba

20.5.2016

volb_nDánska hard rock/heavy metalová kapela Volbeat zverejnila lyric video k skladbe Seal The Deal z chystaného albumu Seal The Deal & Let’s Boogie. Ten vyjde 3. júna vo vydavateľstve Universal Music GmbH.

Linky:
http://www.volbeat.dk/en/
https://www.facebook.com/volbeat/?fref=ts

Zdroj: www.youtube.com

Koniec dlhoročnej zostavy Kreyson

20.5.2016

Podľa vyhlásení členov kapely, ktoré sa objavili na internete zostava kapely Kreyson ktorá nahrala comebackový album Návrat Krále z roku 2013 (Ladislav Křížek – spev, Radek Kroc – gitary, Peter Boška – gitary, Luděk Adámek – basgitara, Michal Daněk – bicie) končí:

Vyhlásenie Radka Reddyho Kroca (citát: osobný facebook profil):

„Kamarádi,přátelé a fanoušci ..Dnešním dnem (po deseti letech) jsem definitivně a navždy ukončil spolupráci s Ladislavem Křížkem na všech projektech v kterých jsem s ním fungoval a to z osobních důvodů !!! Chtěl bych Vám všem poděkovat za krásné okamžiky které jsem s Vámi mohl strávit ať už na koncertech nebo mimo podium.

S muzikou nekončím dostal jsem nabídku od mých dlouholetých kamarádů Radek Sladký,Ota Hereš,Bart Bartoš na účinkování ve skupině Törr ……. Natáčíme s Törrem novou desku a moc se na to těším …bude to nášup to Vás můžu ujistit předem !!!!

Tak doufám a věřím že mi zachováte přízeň a že se někde brzo potkáme na koncertě !!!! Mám Vás ze srdce rád !!!! Radek Reddy Kroc :o)“

rad

 

Vyhlásenie Luděka Adámka (citát: https://www.facebook.com/groups/kreyson/?fref=ts):

“Přátelé a kamarádi. V pondělí 16.5.2016 v 18 hod jsem Jožkovi Kořenkovi (agentura Petarda) oznámil, že kapela končí spolupráci s Láďou Křížkem v Kreysonu i ve Vitacitu.

O důvodech se nebudu rozepisovat. Vzhledem k informacím které se ke kapele dostaly a které byly prezentovány i v médiích (Láďa Křížek již staví nový lepší Kreyson a dle jeho vlastních slov prý nechá tuto sestavu “vyhnít”) a vzhledem ke zrušení koncertu v Kuřimi nám došlo, že zbylé tři koncerty budou mít asi stejný osud a tím pádem byla Kuřim naše poslední šance jak se rozloučit s našimi kamarády a fanoušky. Toto je ten důvod, proč jsme jako “dobrovolné sdružení” do Kuřimi jeli i bez protagonisty a nic jiného za tím NIKDO nehledejte!!!”

ludek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroje foto: Radek Reddy Kroc – facebook (autor: Shindy), Luděk Adámek – www.csmusic.sk

The NOW – „Čo nás zachráni?“

16.5.2016

Mladá rocková formácia The NOW z východného Slovenska vydáva ďalší singel s názvom „Čo nás zachráni?“

ZDROJ: Pavol Dráb (Randal Group Production)/FOTO ZDROJ: Peter Filakovský

Kapela The NOW funguje od roku 2008, má vydaný jeden album, absolvované turné a množstvo ďalších koncertov. V novembri minulého roka sa kapela rozhodla posunúť vpred a začala pracovať na novom albume.

Už len skutočnosť, že na albume sa kapela rozhodla spolupracovať s gitaristom a producentom Jimim Cimbalom naznačila, že kapela pripravuje niečo veľké. Krátko po začatí nahrávania kapela zverejnila singel s názvom „Nepoznám“, ku ktorému natočila videoklip a rozhodne dala všetkým najavo, že tento album bude na vysokej úrovni.

Videoklip a zároveň aj singel „Nepoznám“ sa rýchlo uchytil a kapela sa dostala viac do povedomia. Kapela naďalej usilovne pracovala a zhruba po dvoch mesiacoch zverejnila ďalší singel „Naivný“, ktorým tak ako v prípade „Nepoznám“ všetkým ukázala, že na pripravovaný album je dôvod sa tešiť.

The NOW feat. Jimi Cimbala – Čo nás zachráni?
https://youtu.be/cITH7zgsnPs

Kapela nedávno zverejnila ďalší singel v podobe videoklipu s názvom „Čo nás zachráni?“. Singel je titulnou skladbou pripravovaného, rovnomenného albumu. Poukazuje na jednu z typických vlastností ľudí, túžbu po moci, ktorá je v ľuďoch zakorenená odjakživa a ktorá sa v konečnom dôsledku obracia proti nim samým.

Zaujímavosťou tejto skladby je nepochybne featuring samotného producenta Jimiho Cimbalu. O vizuálnu stránku sa podobne ako v prípade singla „Nepoznám“ postaral Laco Rychtarik.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *