Ravenclaw v Nemecku

Tretí Októbrový piatok sa uskutočnil v Nemeckom Hamburgu koncert, na ktorý kapela Ravenclaw tak skoro nezabudne. Supportovať kapele Masterplan a ešte v “mekke” melodického metalu – v Hamburgu, predstaviť svoju kapelu a reprezentovať Slovensko, znamená pre väčšinu zanietených hudobníkov veľa.

“S Rolandom Grapowom sa poznám už od nahrávania a produkcie môjho sólového albumu projektu Matt Rain. Roland sa vtedy postaral o mixáž a mastering. Prednedávnom padla reč na ich nemecké turné, dohodli sme podmienky a bolo to… “ priznal spevák a manažér kapely Ravenclaw.

Na koncert musela skupina vyraziť skoro ráno, kedže ich čakala 15 hodinová cesta.

1raw

Oddych pri benzinovej pumpe v Poľsku

Koncert prebiehal na vysokej profesionálnej úrovni a Ravenclaw sa tešili veľkým ohlasom nemeckého publika. Odohrali skladby s nového minialbumu “Presage” ale aj niektoré zo starších kúskov.

“V Hamburgu sme priali pozvanie na pobyt  v sídle Kaia Hansena veľmi radi. Všetci sme si užili atmosféru tohto prístavného mesta. Samozrejme sme popozerali centrum mesta, ochutnali miestne špeciality a s chlapcami sme sa boli prejsť známou bočnou uličkou v štvrti St. Pauli – Reeperbahn, keďže dievčatá tam mali vstup zakázaný. :)”

1rawPosedenie pri jazere Alster

1raw
Kostol sv Michala

4raw
 Nočný Hamburg

“Veľmi by sme chceli poďakovať za podporu hotelu “Zelená Lagúna ****”, ktorý sa rozprestiera na brehoch vodnej nádrže Domaša a  ktorý nám na tento koncert veľmi ochotne poskytol  minibus so šoférom. Ďakujeme”

5raw
Posádka pri dodávke

plagraw
plagát ku koncertu v Hamburgu

“V neposlednom rade by som v mene Ravenclaw chcel poďakovať našim fanúšikom, ktorý pri nás celé tie roky stoja. Stále hovoríme že každý jeden fanúšik, to je ako ďalší člen skupiny. Budúci rok kapela oslavuje 15 narodeniny a pripravuje ďalšiu nádielku hudby a prekvapení.” Zdôraznil Matej Valiska.

 Show:

show-(1).jpg

show-(2)

show-(5)

Tlačová správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *