Oživenie More than Festu

Agentúra EPG na svojom facebooku informovala, že sa pokúsi obnoviť známy festival More than Fest. Ich stanovisko je nasledovné:

,,Ahojte fanúšikovia.
Už ste to asi nečakali, ale rozhodli sme sa vás, veríme, potešiť tým, že 
Je to nejaký čas od smutne skončenej udalosti a my sme veľmi silne zvažovali, ako ponaprávať veci a oživiť náš doslova milovaný festival MTF.
Je prekvapivé, že pomerne veľa kapiel má stále záujem hrať na takejto akcii a vieme, že aj slovenskí fanúšikovia, ktorí z rôznych dôvodov nenavštívia iné, či už domáce alebo zahraničné festivaly, alebo proste budú chcieť ísť zabaviť sa, si jednu „svoju“ akciu na Slovensku zaslúžia. MTF bol svojím zložením a hudobnou orientáciu vždy výnimočný a toto by sme radi zachovali, aj keď nás konečne „preberie“ nový investičný partner.
Takže do pár dní spustíme aj predpredaj, nahodíme na stránky viac info (ako vidíme domému mtfest.sk si už privlastnil niekto iný…) zatiaľ na FB a pomaly skúsime spustiť čo najlepšiu reklamu.
Budeme dúfať, že tí, ktorí takúto akciu vidia srdcom a nie tým pohľadom cez to zlé, čo sa stalo, nám budú nápomocní, pretože skupiny, ktoré tu vystúpia, budú hrať pre svojich fanúšikov, ale aj pre zvedavých, ktorí si prídu pozrieť akciu zo zvedavosti a stanú sa fanúšikmi najlepšej muziky na svete… Tak ako to bolo v prípade Freedom Call, Arkony, alebo Dragonforce. Tí získali pomerne slušný počet nových fans práve vo Zvolenskej Slatine.
Nečakáme mimoriadny predpredaj, vieme že keď prídete, budete si kupovať vstupenky skôr na mieste, ale musíme to ustáť.
Pre tých, ktorí ešte máte doma vstupenky na MTF 2017. Je prirodzené, že pokiaľ sa prídete zabaviť na obnovujúci ročník, máte vstup zdarma. K dnešku vám vieme ponúknuť výmenu vstupenky 1:1, zatiaľ. Pokiaľ sa podarí k tomu niečo navyše, radi vás odškodníme.
Samozrejme, po oznámení tejto udalosti očakávame aj negatívne ohlasy. Avšak, budeme veriť, že napriek všetkému, sa pokúsite túto udalosť podporiť. Všetkého zlého sme si od augusta užili až-až. Napriek veľmi ťažkej situácii sme odvtedy uhrali koncerty Helloween, Angra a Rhapsody.
Ohľadom EPG. Veríme, že sa plánované ukončenie činnosti podarí uskutočniť do konca roka, tým pádom preberie aktivity niekto iný, nový a bude pracovať bez vynútených chýb. S našimi radami môže rátať, naozaj si stojíme za tým, že to dobré by malo pretrvať. To zlé, na to by bolo najlepšie už nemusieť myslieť, potrápilo a trápi nás to stále.
Takže, poďme do práce, máme 66,6 dňa na dobrú reklamu a pozvanie čo najväčšieho množstva ľudí do areálu, kde bude 2 dni znieť hudba a návštevníci sa budú baviť na skvelých skupinách… Je to krátky čas, ale je rýchla doba, preto sa vec musí podariť a podarí sa !
Ďakujeme našim spriazneným kapelám, fanúšikom a ideme na to…”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *