Saints Trade – Time To Be Heroes

saints trade time coverKeďže sa pomaly blíži koniec roka, mnoho kapiel sa teraz rozhodlo nám naservírovať nové albumy. A to nie len na Slovensku. Niečo pod. sa teraz deje aj v Taliansku, ktoré sa pomaly stáva ,,zasľúbenou krajinou pre rock/metalové kapely“.

Medzi takéto formácie patria aj melodickí hard rockeri Saints Trade. 13. decembra im vyšlo tretie CD nazvané Time To Be Heroes.

Posun?

Predošlá platňa Robbed In Paradise sa vyznačovala hlavne silnými skladbami v štýle krásneho melodického hard rocku, akoby vystrihnutého z jeho najlepších časov. Podobným spôsobom je vkladaný aj aktuálny album. No od Robbed sa líši hlavne oveľa lepším zvukom.

Vďaka tomu je jeho počúvanie doslova zážitkom – skvelá ,,hard rockovú jízda“. Samozrejme počuť aj to, že páni muzikanti nabrali viacej skúsenosti – hlavne spevák Santi Libra.

Nová rytmika

No úplne sa zmenila rytmika – prišiel nový basgitarista Andrea Sangermano a samotné bicie obsluhuje hosť – Giacomo Calabria. Vôbec to však nie je na škodu – práve naopak. Podľa môjho názoru vďaka ním majú skladby väčšiu ,,šťavu“ ako na minulom počine.

Treba pochváliť aj celkovú dramaturgiu – jednotlivé kúsky sú správne dávkované prvé štyri sú energické dve pomalšie a ostatné sú tak niečo medzi. Na záver posledného Middle Of Nowhere budete počuť aj zborový spev.

Verdikt

Nestáva sa často, ale Time To Be Heroes dostane odo mňa plný počet. Mnoho kapiel by sa od Saints Trade malo učiť, ako sa robí poctivá melodická rocková muzika.

Lineup:

  • Santi Libra – spev
  • Claus – gitary
  • Andrea Sangermano – basa

Hostia:

  • Eleonora Mazzotti – ženské vokály
  • Giacomo Calabria – bicie
  • Pier Mazzini – klávesy

Tracklist:

  1. Livin’ To Rock
  2. Night Children
  3. Destiny
  4. Higher
  5. Two As One
  6. Queen Of Love
  7. Born Hunter (Not The Prey)
  8. Hills Of Sarajevo
  9. Twist In The Tail
  10. The Rose
  11. Middle Of Nowhere

Rok vydania: 2019

Vydavateľstvo: Art Of Melody Music & Burning Minds Music Group

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/saintstrade/
https://www.saintstrade.com/
https://www.facebook.com/artofmelodymusic/
https://www.burningmindsgroup.com/art-of-melody-music/
https://www.instagram.com/burning_minds_music_group/

Hodnotenie: 6/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *