Theatres des Vampires – In Nomine Sanguinis

Theatres In Nomine cover

Theatres In Nomine coverTalianska kapela Theatres des Vampires po svojom vzniku v roku 1994 začínala melodic black metalovým štýlom.

Po čase tento štýl opustila a dnes sú všeobecne považovaní za jedného z priekopníkov kombinácie black a gothic metalu, spolu s Moonspell a Cradle of Filth.

Vo svojej hudbe sa zameriava na vampirizmus a tejto téme sa venuje aj na novinke In Nomine Sanguinis, ktorá vychádza po dlhšej odmlke 19. novembra 2021.

V desiatich skladbách so zaujímavými aranžmánmi sa metalové riffy miešajú s pomerne výraznými elektronickými prvkami. Niektoré texty z pera Sonye, majú pôvod v Goetheho “The Bride of Corinth” či Crawfordovom “For the blood is the life”.

Hudobne je to možno viac symfonický metal ako gotický. Sonya má ozaj výborný hlasový rozsah a slušný herecký talent, takže nemáte veľký problém uveriť, že vás tá žena dokáže poblázniť a potom vám vysať krv do poslednej kvapky.

Temná upírska opera plná nebezpečných náznakov a desivých predstáv vás celkom vtiahne. Vyľaká vás každý zvuk krídel a každý krok v opustených hradných múroch, nikdy neviete, či tá hmla, ktorá práve padá, je skutočná, alebo si hladný vampír vybral vaše hrdlo ako svoju večeru.

Zaujímalo by ma, čím sú upíri pre nás vlastne takí príťažliví? Určite by sa o tom dali napísať hory psychologických štúdií, ale možno si radšej pustite týchto talianskych upírov, nechám to na vás.

Lineup:

  • Sonya Scarlet – spev
  • Flavio Gianello – gitary
  • Zimon Lijoi – basa
  • Gabriel Valerio – bicie

Tracklist:

  1. Death in Venice
  2. Endless Darkness
  3. Christina
  4. The Bride of Corinth
  5. Lady Bathory
  6. My Cold Heart
  7. In Nomine Sanguinis
  8. Golden Cage
  9. The Void Inside
  10. Till the Last Drop of Blood

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Scarlet Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/TheatresDesVampires/
https://www.instagram.com/theatresdesvampiresofficial/

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *