Morgue Supplier – Inevitability

morgue inevitability cover 2022

morgue inevitability cover 2022Američania Morgue Supplier vydali začiatkom mája svoj tretí štúdiový album s názvom Inevitability u exotického labelu, ktorý si určite zaslúži vašu pozornosť.

Transcending Obscurity Records je medzinárodná nahrávacia spoločnosť z Indie, ktorá je aktívna od roku 2005 a podporuje extrémne metalové kapely nielen z Ázie, ale z celého sveta.

História

Death/grindcore monštrum Morgue Supplier, momentálne duo, sa dalo dokopy v Chicagu roku 1999. Obaja jeho členovia účinkujú ešte v experimentálno – psychedelickej death/doom kapele Drug Honkey a neuveriteľnom množstve ďalších projektov.

Nevyhnutnosť

Nič nespôsobilo ľudskému pokoleniu toľko problémov ako inteligencia. Podľa Immanuela Kanta, tvorcu transcendentálnej filozofie, súžia rozum otázky, ktoré nemôže zodpovedať, ani zavrhnúť. Napríklad pravdovravnosť a sloboda.

Avšak ,zásobovači márnice’ sa zaoberajú tým, aké hudobné zverstvo dokáže ešte intelekt vyprodukovať. Veria, že je nevyhnutné ísť stále ďalej. Snažia sa identifikovať šialenstvo svojským poňatím žánru. Nesústredia sa len na rýchlosť.

Krutú metalovú ohavnosť dopĺňajú ponuré disharmonické pasáže a dva skvelé vokály. Krátky oddych prichádza v zadumaných Departure (Interlude) a v záverečnej Inevitability (Outro), ktoré mi pripomínajú skladbu Aurian Eyes od Pestilence.

Morgue Supplier pracujú aj s nervy drásajúcou démonickou blackmetalovou atmosférou, sú jednoducho originálni a technicky zdatní muzikanti. Texty sú o zúfalstve, voľbe, morálke, smrti a šialenstve života.

Verdikt

Tento album si zaslúži veľkú pozornosť.

Lineup:

  • Paul Gillis – spev, gitary, programovanie
  • Stephen Reichelt – basa

Tracklist:

  1. Absurd Identity
  2. Closing In
  3. Empty Vacant Shell
  4. Departure (Interlude)
  5. My Path to Hell
  6. Existence Collapsed
  7. Thoughts of Only Darkness
  8. Inevitability (Outro)

Rok vydania: 2022

Vydavateľstvo: Transcending Obscurity Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/morguesupplier/
https://morguesupplier.bandcamp.com/music/

Hodnotenie: 6/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *