Novinky z prostredia interpretov Bloodbath, Witchery, ZZ Top, Už Jsme Doma

bloodbath 2022

Legendárny death metalový superband Bloodbath ohlásil nový album

29.6.2022

bloodbath kapela 2022Šiesty full album švédskych majstrov death metalu Bloodbath bude mať názov Survival Of The Sickest a vyjde 9. septembra 2022. Môžete očakávať death metal v jeho najlepšej podobe – krutý, neúprosný a neľudský. Zároveň pôjde o debut pre nového gitaristu Tomasa Åkvika (Lik, Nale).

bloodbath survival cover

Tracklist:

  1. Zombie Inferno
  2. Putrefying Corpse
  3. Dead Parade
  4. Malignant Maggot Therapy
  5. Carved
  6. Born Infernal
  7. To Die
  8. Affliction of Extinction
  9. Tales of Melting Flesh
  10. Environcide
  11. No God Before Me

Svet je v plameňoch a platňa, produkovaná samotnou kapelou za asistencie Lawrenca Mackrorya, ktorý sa postaral aj o mix neponúka úľavu od hrôzostrašnej reality. Práve naopak.

Dôkazom toho je aj prvý singel Zombie Inferno:

Bloodbath o novej piesni:
,,Boj jedného muža za to, aby zbavil svet nákazy zombíkov, ktorí, ako sa zdá, ovládli planétu. Najmä, keď práve natankoval svoj Dodge Super Bee 440 z roku 1969.”

Linky:
https://www.bloodbath.biz/
https://www.facebook.com/bloodbathband/
https://www.instagram.com/officialbloodbath/
https://twitter.com/BloodbathBand/

Zdroj: Napalm Records Press, Foto: Ester Segarra

Witchery zverejnili druhý singel z chystaného albumu,

29.6.2022

witchery kapela 2022Pionieri švédskeho blackened thrash metalu Witchery 22. júla potešia fanúšikov novým albumom Nightside.

Celé to zastreší známe vydavateľstvo Century Media Records.

witchery nightside cover

Tracklist:

  1. Witching Hour
  2. Don’t Burn the Witch
  3. Storm of the Unborn
  4. Er steht in Flammen
  5. Popecrusher
  6. Left Hand March
  7. Under the Altar
  8. Churchburner
  9. Crucifix and Candle
  10. A Forest of Burning Coffins
  11. Nightside

Dôkazom, že sa skutočne oplatí je aj druhý singel, tentokrát prvá skladba albumu Witching Hour:

Čo povedal o novom singli gitarista Jensen?

,, Táto úvodná skladba nového koncepčného albumu “Nightside” odštartuje príbeh o neskutočných nočných morách, posadnutosti démonmi, inkvizičných čarodejníckych procesoch a potom sa ponorí do poriadne temných vecí, haha. Je to náš prvý pokus o vytvorenie koncepčného albumu a sme veľmi spokojní s tým, ako to dopadlo…“

Prvý singel:
Popecrusher: https://youtu.be/aGyJbj0IWYo

Linky:
https://www.facebook.com/officialwitchery
https://www.instagram.com/witchery_official/

Zdroj: News | HEAD OF PR, Foto: Per Addenbrooke

Vousáči ZZ TOP představují další klip z live alba

29.6.2022

zz top kapela 2022Jak už před časem vešlo ve známost, legendární kapela hrající jižanský rock chystá novou živou desku s názvem „Raw“, která byla natočena v souběhu s velmi populárním a kritikou vyzdvihovaným dokumentem kanálu Netflix „That Little Ol’ Band From Texas“ (2019).

Čtvrtou skladbou, která má nové live album propagovat, je „Heard It on the X“, jež pochází ze čtvrtého řadového alba „Fandango!“ z roku 1975. Námětem pro název písně byl někdejší fenomén radiových stanic X, kdy od 40. do 70. let minulého století fungovaly blastery na hranicích USA a Mexika, a americké stanice byly přetlačovány jejich mexickými konkurenty.

„I když jsme vyrůstali v různých částech Texasu, poslouchali jsme stejná rádia, zejména stanice “X”, a v důsledku toho jsme získali stejné hudební a kulturní referenční body,“ uvedl kytarista a zpěvák Billy Gibbons.

Celovečerní film režiséra Sama Dunna „That Little Ol’ Band From Texas“, který byl nominovaný na cenu Grammy, hudebně zachycuje klasickou sestavu skupiny – Billy Gibbons, Frank Beard a Dusty Hill, jenž bohužel loni zesnul. Koncert kapely v Gruene Hall, nejstarší nepřetržitě provozované tančírně v Texasu sídlící v New Braunfels, v srdci texaské pahorkatiny, pak poskytl základ pro realizaci alba „Raw“.

Vydání desky, které je věnována zesnulému baskytaristovi Dustymu Hillovi, je naplánováno na 22. července 2022 skrze vydavatelství Shelter Records/BMG.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=adnNrK11pu0
Spotify: https://open.spotify.com/track/4tbHJc3pgypdIGeWxK5CwS?si=ea099462efc7446f

Tlačová správa

Už Jsme Doma vydávají desku pro malé i velké punkáče

26.6.2022

uz jsme 2022Mohou pankáči natočit desku dětských písniček? Odpověď na tuto otázku přinesli Už Jsme Doma na albu Pět ran do čepice. Nahrávka vznikla ve spolupráci s divadelníky ze souboru Buchty a loutky a přináší 13 skladeb.

Písničky tematicky vychází z úspěšného večerníčku Krysáci a rozvíjí v sobě původní večerníčkové příběhy.

uz jsme pet cover

Tradiční projev a energie Už Jsme Doma se na albu mísí s dětským pohledem na svět. Písničky jsou ve výsledku veselé i poučné, ale rozhodně ne hloupé (jak někdy tvorba pro děti bývá). Tato nahrávka bude bavit nejen děti, ale i jejich rodiče.

Nahrávka nyní díky PHR Records vychází ve vinylové podobě. Monstrózní dílo se sedm milimetrů tlustým hřbetem obsahuje i masivní přílohu. Tou jsou booklety o celkovém rozsahu 80 stran obsahující vedle textů v češtině, angličtině, polštině, francouzštině a norštině i noty přičemž každý má svou unikátní grafickou podobu.

www.phr.cz

Tlačová správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *