Novinky z prostredia interpretov Dj Ashba, Tim Bowness, League of Distortion, DneskaNe

Ex gitarista Guns n’ Roses Dj Ashba vydal nový singel

30.7.2022

dj ashba 2022Bývalý dlhoročný gitarista legendy Guns n’ Roses a člen kapely Sixx:A.M., Dj Ashba vydal novú verziu singlu Malosa. Štýlovo ide o tzv. GDM (Guitar Dance Music). Na ňom spolupracovala aj jeho manželka, taliansko-kolumbijská influencerka Nathalia Ashba, známa ako Natyash.

Obaja manželia mali na starosti produkciu tejto skladby. O finálnu úpravu sa postaral mnohonásobne ocenený mixážny a masteringový inžinier Luca Pretolesi zo StudioDMI (Steve Aoki, Diplo, David Guetta, J Balvin, Snoop Lion, Above & Beyond a mnohí ďalší).

Samotná Natyash vydala pôvodnú verziu tejto skladby začiatkom roka. ,,Pieseň získala uznanie od špičkových médií, ako napr. Billboard Argentina, Univision, Extra a ďalších, uvádza sa v tlačovej správe.

“Keď som prvýkrát počul ‘Malosu’ od Natyasha, bol som unesený,” hovorí DJ, “vedel som, že musím urobiť remake GDM. Spojil som sa s JP On Da Track, vzal jej pôvodné vokály a vytvoril okolo nich úplne novú skladbu. Naším cieľom bolo plynulo spojiť zvuky latina, EDM a rocku, čím vznikla jedinečná fúzia všetkých troch žánrov.”

Linky:
https://www.facebook.com/djashbaofficial/
https://www.instagram.com/ashba/

Zdroj: https://lnk.sk/kny3, Foto: pitpony.photography, CC BY-SA 3.0, Wikimedia

Tim Bowness vydá sólo album

27.7.2022

tim bowness 2022Tim Bowness, spevák známy z dua No-Man (Tim Bowness and Steve Wilson), 5. augusta poteší fanúšikov novým sólo albumom Butterfly Mind.

tim bowness 2022

Tracklist

CD1

  1. Say Your Goodbyes, Pt. 1
  2. Always The Stranger
  3. It’s Easier To Love
  4. We Feel
  5. Lost Player
  6. Only A Fool
  7. After The Stranger
  8. Glitter Fades
  9. About The Light That Hits The Forest Floor
  10. Dark Nevada Dream
  11. Say Your Goodbyes, Pt. 2

CD2

  1. Say Your Goodbyes, Pt. 1
  2. Always The Stranger
  3. It’s Easier To Love
  4. We Feel
  5. Lost Player
  6. Only A Fool
  7. After The Stranger / Extended Version
  8. Glitter Fades
  9. About The Light That Hits The Forest Floor
  10. Dark Nevada Dream
  11. Say Your Goodbyes, Pt. 2
  12. Clearing Houses
  13. Always The Stranger – Raw
  14. Lost Player – Primitive

Ukážka:

Linky:
https://timbowness.komi.io/
https://www.facebook.com/timbowness

Zdroj: InsideOut Music

League of Distortion podpísali zmluvu s Napalm Records!

26.7.2022

league of distortion kapela 2022Rakúsky gigant Napalm Records oznámil podpísanie zmluvy so zoskupením League of Distortion, kde pôsobia aj Anna Brunner (Exit Eden) a Jim Müller (Kissin’ Dynamite).

Zatiaľ čo pandémia obrátila hudobný biznis hore nohami a vrhla svoj tieň na celý zábavný priemysel, hudobníci zostali hlboko v temnote, nútení byť trpezliví a čakať. Výnimočná umelkyňa Anna Brunnerová využila toto ťažké obdobie na to, aby rozbehla novú kapelu – League of Distortion.

Pozrite si ukážku ich tvorby Wolf or Lamb.

Linky:
https://www.facebook.com/leagueofdistortion/
https://www.instagram.com/leagueofdistortion/

Zdroj: Napalm Records, Foto: Timo Ehlert

Kapela DneskaNe vydává první píseň z nově chystaného alba s názvem „Z krve tvý“

30.7.2022

dneskane kapela 2022DneskaNe je svižná tříčlenná rocková kapela, tzv. POWER TRIO, které vás uhrane svými energicky zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a důvtipem frontmana.

Před nedávnem vydali skladbu s názvem „Pojď s námi“ jako první ochutnávku z chystaného třetího studiového alba, které ponese název „Z krve tvý“, bude obsahovat deset zbrusu nových skladeb a tohle je první z nich.

K písni „Pojď s námi“ vytvořil Mark Criss Pö (bubeník kapely DneskaNe) i lyrics video

Píseň byla složena v době, kdy kapela procházela krizí jak v osobním, tak kapelním životě. Text je obrazem toho, co se dělo v naší blízkosti. Nebylo to hezké období, ale zároveň jsme se posunuli dál jako lidé i přátelé.

Další píseň z tohoto alba, kterou kapela vydá někdy na konci srpna, vydá i s profesionálním videoklipem. Samotné album kapela plánuje pustit do světa někdy na začátku roku 2023.

Teď je letní festivalová sezóna v plném proudu, ale kapela ani na podzim nelení a vyrazí v říjnu a listopadu na Tour se spřátelenou kapelou Maniac.

Tour bude mít dvanáct zastávek, 1. 10. v Ostravě, 7. 10. v Prostějově, 8. 10. v Přerově, 15. 10. v Klatovech, 21. 10. v Brně, 22. 10. v Kroměříži, 29. 10. v Kutné Hoře, 4. 11. v Domažlicích, 11. 11. v Pardubicích, 12. 11. v Jindřichově Hradci, 19. 11. v Zábřehu a 26. 11. v Novém Jičíně, tak neváhejte a jejich Tour určitě navštivte.

Sledovat je můžete na:
https://www.dneskane.cz
https://www.facebook.com/Dneskane
https://www.instagram.com/dneskane
https://www.youtube.com/c/dneskane
https://bandzone.cz/dneskane2011

Tlačová správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *