Helloween získali zlatú platňu za predaj posledného albumu v Českej republike

Rovnomenný album Helloween, kde sa stretli Michael Kiske, Andi Deris, Kai Hansen, bol vydaný v júni 2021. Nepochybne ide o jeden z najväčších počinov v histórii power/heavy metalového žánru.
helloween kapela 2022

Kritika ho prijala veľmi pozitívne a samozrejme aj fanúšikovia. V albumových rebríčkoch v Nemecku a Španielsku sa umiestnil na prvom mieste a vo svetovom hodnotení sa udržal v prvej 15-tke. Všetci boli jednotní v názore: týchto 12 skladieb vytvorilo svoj vlastný žánrový vesmír a necháva za sebou všetkých konkurentov aj po 35 rokoch histórie kapely.

Zlaté časy začínajú

Helloweeni od mája po celom svete koncertujú so švédskymi bratmi HammerFall. V rámci toho za zastavili aj v známej pražskej O2 Aréne, kde hrali pred 14 tisícovým davom.
Navyše ich tam čakalo špeciálne prekvapenie – zlatá platňa za predaj posledného albumu v Čechách.

Pozor, niečo sa chystá!

Áno, je to tak! Ako špeciálna lahôdka pre všetkých zberateľov vinylov vyjdú 30. septembra 2022 vo vydavateľstve Atomic Fire rôzne albumy z katalógu  Helloween, ale aj niekoľko nových formátov ich, teraz už “zlatej” nahrávky, ktoré si môžete predobjednať tu: https://www.atomicfire-records.com/brand/2315.

Linky:
https://www.helloween.org/
https://www.facebook.com/helloweenofficial/
https://www.instagram.com/helloweenofficial/
https://helloween.bandcamp.com/

Zdroj: Philipp Adelsberger – Atomic Fire Records, Foto: Martin Häusler

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *