Floor Jansen (Nightwish) ma rakovinu

Viaceré média informovali, že Floor Jansen (41 rokov), ktorá si získala srdcia fanúšikov ako členka kapiel Nightwish a ReVamp má rakovinu.

floor jansen spevacka 2022

Na sociálnych sieťach (26.10.2022) uverejnila tento odkaz:

,,Odkaz pre vás. Život prichádza vo vlnách, so vzostupmi a pádmi. Mala som radosť z mnohých vzostupov, médií a mnohých koncertov po celom svete o ktoré som sa s vami podelila prostredníctvom sociálnych sieti.

Ale teraz ma zasiahla nová vlna, nie dobrá. Mám rakovinu prsníka. Bola mi diagnostikovaná niečo pred 2 týždňami a zajtra ma čaká operácia, pri ktorej mi odstránia nádor. Moja prognóza je veľmi dobrá!!! Zdá sa, že rakovina nie je agresívna. Nechám si prsník. A po tejto operácii budem bez rakoviny. Tri mesiace po nej bude nasledovať lokálna liečba ožarovaním. Dúfajme. Budeme vedieť viac po operácii, aby sa zistilo, či táto pozitívna prognóza platí.

Slovo rakovina je šokujúce. Všetko, čo ste pred touto diagnózou považovali v živote za dôležité, sa v priebehu niekoľkých minút radikálne zmení. Teraz chcem byť opäť len zdravá. Chcem vidieť vyrastať svoju dcéru, chcem žiť! A najdesivejšie na tejto diagnóze je, že som si myslela, že som zdravá!…”

Foto: Cecil, CC BY-SA 3.0, Wikimedia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *