Smutný incident na koncerte Slobodnej Európy

slobodna europa kapela 2022
Metalové a rockové koncerty bývajú väčšinou príjemnou udalosťou, kde sa ľudia zabávajú pri dobrej muzike. Bohužiaľ občas sa nájdu jedinci, ktorí sú schopní dobrú atmosféru narušiť. Niečo podobné sa stalo 10.12. v Skalici na koncerte Slobodnej Európy. Ako hosť tam vystúpilo duo Berlín Manson. Bohužiaľ našli sa jedinci, ktorí napadli oboch muzikantov.

slobodna europa kapela 2022

Foto je len ilustračné

Slobodná Európa zverejnila takéto vyjadrenie:

,,Radi by sme sa vyjadrili k napadnutiu našich hostí – skupiny Berlin Manson, na našom koncerte v Skalici.
Ako je o nás všeobecne známe z našich postojov a vyjadrení, sme skupina, ktorá sa výrazne vymedzuje voči akýmkoľvek prejavom nacizmu, rasizmu, xenofóbie a homofóbie. Z toho dôvodu máme na našich koncertoch už dlhodobo pokoj od podobných prejavov. Až do sobotného koncertu v Skalici, na ktorý zavítalo aj pár homofóbnych primitívov, ktorý fyzicky napadli skupinu Berlín Manson a spevákovi spôsobil ťažké zranenie.
Je nám to veľmi ľúto, chlapcom z Berlín Manson sa veľmi ospravedlňujeme, prajeme všetko dobré a skoré uzdravenie.

Zároveň by sme radi odkázali všetkým náckom, ktorí stále nepochopili, že naša skupina patrí na opačnú stranu barikády, aby na naše koncerty nechodili. Nie ste u nás vítaní.”

Celá redakcia Metalmania-Magazínu už dlhodobo dôrazne odsudzuje veci ako neonacizmus, neznášanlivosť, dezinformácie a podobne… Členom Berlín Manson prajeme skoré uzdravenie.

Zdroj foto: Vegetator, CC BY-SA 4.0, Wikimedia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *