Törr – Live

torr live coverNo chvála Satanovi aspoň za toto! Po príšernej zlátanine Morituri Te Salutant, Törr vyrazili na turné ako predkapela Kabátu a v Bratislave natočili ich prvý koncertný album a musím uznať že veľkolepo.

Zostava Henych, Izzy a Vajda bola koncertne fantastická a podľa toho živák vyzerá. Na onom koncerte v PKO som bola a musím uznať, že od prvého Henychovho revu: Nazdar rock n rollový prasata, boli neskutoční. Kabát po nich nemali šancu.

Törr Live obsahuje best of kapely a z debilnej poslednej dosky zahrali iba Panoptikum duší, Vemeno z hada a hrozný cover od Kryla Morituri Te Salutant. Došlo ešte na pesničku od Henychovho projektu Zemětřesení, Lupič Willy a ináč hit za hitom.

Zazneli Chcípni o kus dál, ktorá Izzymu strašne sedela. Kult ohne, Armagedon, Kladivo na čarodejnice, Samota v smrti. Zvuk živáku je výborný a zachycuje skvelú atmosféru dokonale.

Keďže koncert nepatril medzi najdlhšie tak sa na CD doplnili bonusy v podobe prvého singla Törr z roku 1989 a všetko sa to ukončilo.

Lineup:

  • Henych – basa, spev
  • Izzy – gitara, spev
  • Vajda – bicie

Tracklist:

  1. Panoptikum duší
  2. Samota v smrti
  3. Samota v smrti
  4. Lupič Willy
  5. Chcípni o kus dál
  6. Chcípni o kus dál
  7. Morituri te salutant
  8. Armageddon
  9. Kladivo na čarodějnice
  10. Kult ohně (Bonus track)
  11. Kladivo na čarodějnice (Bonus track)

Hodnotenie: 4,5

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *