Ballsqueezer – Fan of Myself

ballfanPo krátkom čase od poslednej recenzie CD Live Up To Your Sins sa opäť pozrieme na ďalšie dielo bratislavských rockerov Ballsqueezer. V rozhovore s bubeníkom Petem z 13. mája ste sa mohli dočítať, že sa im podaril trošičku neuveriteľný kúsok – tento rok vydali dva štúdiové počiny. Aký bude výsledok, keď si porovnáme obe z nich?

Začiatok v podobe piesne Cinnamon Girl nie je až tak zlý. Je to ako sa hovorí Ballsqueezer ,,se vším všudy“ – t. j. chytľavý rockandroll, jednoduché gitarové motívy a nezameniteľný hlas speváka Daddyho. Jeho hlas je peknou ozdobou celej nahrávky.

No už v On The Chin postupne vypláva na povrch najväčší nedostatok celej platne . Tým je časté opakovanie použitých gitarových motívov , čo spôsobuje. že niektoré songy vyslovene nudia (Never Again, Beer, Boobs and Rock´n´Roll).

Zlepšenie príde až v šestke a sedmičke. Leave You Behind zaujme hlavne spevom a titulná Fan Of Myself je opäť skvelou rokandrollovou jazdou, na aké sme u tejto grupy zvyknutí.

Na záver podobne ako minule nechýba inštrumentálka Keep Goin. Tá sa celkom vydarila, aj keď záver predchádzajúcej fošne Rocked bol lepší.

Záverečný verdikt: Pomyselným víťazom z dvoch tohtoročných nosičov je Live up to your Sins. Hlavne, kvôli chytľavosti a nápaditosti jednotlivých skladieb. Fan of Myself hodnotím iba ako priemer.

Lineup:

  • DADDY – spev
  • MIKEY – gitary
  • DRAKO – basgitara
  • PETE – bicie

Tracklist:

  1. Cinnamon Girl
  2. On The Chin
  3. Never Again
  4. Beer, Boobs and Rock ´n´ Roll
  5. Fallen From Grace
  6. Shut Up
  7. Leave You Behind
  8. Fan Of Myself
  9. Keep Goin´

Rok vydania: 2015

Vydavateľstvo: Samovydanie

Youtube ukážka:

Linky:
Web: http://www.ballsqueezer.net/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ballsqueezer/482922295082690
Bandzone: http://bandzone.cz/ballsqueezer

Hodnotenie: 3/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *