Vyjadrenie L. Křížeka k situácii v Kreysone

Na facebookovej stránke  Kreysonu sa objavilo vyjadrenie leadera a speváka Ladislava Křížeka k situácii v kapele.

Křížek

Citát

,,Zdravím všechny.

To co se stalo je pro mě neuvěřitelné. Potřeboval jsem nějaký čas, abych se mohl k tomu všemu vyjádřit kromě oficiálního stanoviska i v osobním dopise pro mé fanoušky.

Ulehl jsem s teplotou a supi se slétli. Cítili oslabenou kořist, která se nemůže bránit. Když mi poslali video, kde jsem viděl torzo Kreysonu z Kuřimi, nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo plakat.

Ještě, že mi Luďa za všechny přál brzké uzdravení. Což se také stalo. Jsem zdráv a musím pracovat na písnich pro Citron, kde jsem našel skvělé kamarády. Na nové desce Kreysonu už pracuji průběžně dva roky. Mám krásné téma a moc se na všechno těším.

A nyní k fanouškům, na které člověk myslí, když píše hudbu, nebo texty. Bez vás nejsem nic, protože vy jste ta odezva, kterou potřebuji slyšet. Myslím to zcela upřímně, ale………… Narodil jsem se, abych zpíval a dělal lidem radost. Jak jste si mohli, někteří z vás, myslet, že lžu a opovrhuji vámi?

Proč soudíte, když nevíte, proč jste zlí, když nedostáváte? Jsem jenom člověk, nejsem stroj, ale dokážu vás pochopit. Vím, že pro mnohé nejsem tak zábavnej jako jiní bývalí členové kapely, ale po koncertě už nemám sílu se bavit a hlasivky chtějí mít klid.

Zpívání je moje práce, není to pro mě jenom pouhá zábava. Někteří lidé neznají hranice soudnosti a jejich drzost překročila únosnou mez. Nechci nikoho vychovávat ani poučovat. Chci jenom požádat ty, kterých se moje slova dotýkají a mění se ve vztek, odejděte z naší rodiny, prosím.

A na závěr ke Kreysonu. Ten meč zabodnutý do skály dokáže vytáhnout jen jeden. Všichni ostatní mohou jen přihlížet s otevřenýma očima. To je zákon a já ho nevymyslel. Hledám družinu, která pochopí své poslání a bude chránit království Kreyson. Mohl bych napsat milion slov, ale jedno je jisté.

Zbývá mi pár posledních let aktivní činnosti a já je chci strávit v míru a pohodě s lidmi, kteří mi toto mohou dát. Nepotřebuji se z někým přetahovat a dokazovat svoji pozici. Jsem v téhleté džungli více jak 30 let a vím co dákážou lidi, když je ovládne vztek. Měli by si sednout a počítat – počítat do deseti…

Hodně štěstí.

S úctou,

Láďa”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *