Novinky z prostredia interpretov Evil Invanders, Iced Earth, The Last Days of Jesus

Evil Invanders – videoklip k prvej skladbe z chystaného albumu

13.6.2017

Belgickí thrash/speed metalisti EVIL INVANDERS zverejnili videoklip k prvej skladbe z chystaného albumu Feed Me Violence (vyjde 29. septembra) – MENTAL PENITENTIARY:

Linky:
https://www.facebook.com/evilinvaders
https://www.evilinvaders.be

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

Iced Earth – lyric video k skladbe z chystaného albumu

13.6.2017

iced-kap

Vydanie nového albumu amerických power/thrasherov Iced Earth – Incorruptibile sa pomaly, ale isto blíži (dátum vydania – 16. jún) a kapela zverejnila lyric video k ďalšej skladbe z neho – Clear The Way (December 13th, 1862).

https://www.youtube.com/watch?v=wmljtVrxul0

iced

Linky:
http://www.icedearth.com/
https://www.facebook.com/OfficialIcedEarth/?fref=ts

Zdroj: https://www.facebook.com/OfficialIcedEarth/?fref=ts

Kapela The Last Days of Jesus pokrstila album a predstavuje animovaný klip 1-2-3-War!

13.6. 2017

Polonahé dievčatá z Bratislava Burlesque, ktoré tancovali do rytmu goth’n’rollu! Tak vyzeral koncert skupiny The Last Days of Jesus v bratislavskom klube Randal, na ktorom pokrstila album “The Last Circus“. Skupina si dala dokonale záležať na pódiovej show, aká sa len tak nevidí. The Last Days of Jesus pripravili k jednej zo skladieb z nového albumu videoklip. Pozrite si animované dielo k songu 1-2-3-War, na ktorom renomovaný španielsky creative a art director pracoval takmer pol roka!

 Skupina The Last Days of Jesus sa po albumoch vydaných v zahraničí sa rozhodla ten najnovší vyprodukovať pod vlastnou značkou. Album “The Last Circus” plný smutných hitov aj šialených šansónov uviedol v bratislavskom klube Randal do života bývalý dlhoročný organizátor Batcave párty a manažér skupiny DJ SexDwarf. Najväčším lákadlom boli sexi tanečnice z Bratislava Burlesque.

„Krst dopadol výborne. Po dlhšej odmlke v našom rodnom meste a zmenách v kapele, sme boli veľmi zvedaví, ako toto “divadlo” prijme publikum. A reakcie boli nad naše očakávania. Tanečnice dokonale zapadli a nádherne ozvláštnili celý večer. Publikum veľmi ocenilo okrem hudobnej aj vizuálnu stránku koncertu. Málokto na Slovensku si dá záležať aj na šou. Preto som rád, že táto spolupráca vyšla… zhodnotil akciu frontman kapely mary0.

Charakteristickým znakom The Last Days of Jesus je veľká porcia irónie a dvojzmyselnosti v textoch i vizualite. Kapela hrá fúziu klasického death a gothic rocku s modernými zvukmi a postupmi, okorenenú prvkami punku, postpunku, new wave a rock and rollu. Z nového albumu pre fanúšikov pripravila nový klip k skladbe 1-2-3-War.

 „Je to vlastne animovaný spot, ktorý je svojím spôsobom takým vojnovým protestsongom. Nerád vysvetľujem svoje texty, ale je to celé o našom prístupe k planéte a následných dôsledkoch. Režisérom a animátorom v jednej osobe je Španiel Manuel Campagnoli. Je to renomovaný creative a art director, ktorý roky pracuje v reklamnom biznise a stojí za mnohými úspešnými kampaňami veľkých i menších značiek. Už dlhšiu dobu žije a pracuje na Slovensku. Tento klip bol aj preňho takým odklonom od každodennej práce a veľmi ho to bavilo. Pracoval na tom takmer pol roka,“ teší sa z nového klipu mary0.

 Na albume “The Last Circus” účinkujú jazzová speváčka Hanka G., kontrabasista Fabko z kapely The Rockefellas, talentovaný trúbkár Matej Korbelič. Textovo a spevom ho ozvláštnila aj francúzska multiinštrumentalistka Hellebore známa z kapiel Deadchovsky alebo Crimson Muddle. Album po prvýkrát vychádza aj v špeciálnom prevedení na vinyle. Skupina koncertuje po celej Európe a medzitým stihla hrať na festivale v Nemecku. V lete má v pláne ešte festival vo Francúzsku na zámku v Tilloloy.

Aktuálna zostava kapely je mary0 – spev, Feššy – gitara, Anjou – klávesy, Bajo – bicie a dr. – basa. Všetky informácie o skupine nájdete na favebook.com/thelastdaysofjesus a thelastdaysofjesus.bandcamp.com

Tlačová správa

Zaujímavé Podujatia

V zoznamoch pribudlo:

Renaissense & Etterna 1.7.2017; Metro Bar – Prešov

 

 

 

 

 

www.metalmania-magazin.eu/zaujimave-podujatia/renaissense-etterna-1-7-2017-metro-bar-presov/

Beyond Creation / Virvum at Collosseum (KE) 27.6.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

www.metalmania-magazin.eu/zaujimave-podujatia/29017-2/

Armada + support; 17.6.2017 – rc Tartaros, Banská Bystrica

 

 

 

 

 

 

 

 

www.metalmania-magazin.eu/zaujimave-podujatia/armada-support-17-6-2017-rc-tartaros-banska-bystrica/

Anathema acoustic show; 10.7.2017 – Randal Club – Bratislava

 

 

 

 

 

 

 

 

www.metalmania-magazin.eu/zaujimave-podujatia/anathema-acoustic-show-10-7-2017-randal-club-bratislava/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *