Sodom – Out of the Frontline Trench (EP)

sodom out of coverHoci do Vianoc ešte nejaký ten piatok chýba, sem tam môžete dostať aj predčasný darček. Napríklad aj od skupiny Sodom, ktorá sa po roku rozhodla vydať ďalšie EP a skrátiť tak fanúšikom čakanie na dlhotrvajúci album.

Hneď prvá pieseň Genesis 19 dokazuje, že kapela stále drží dva silné tromfy. Skúsenosti a zrejme nevyčerpateľný zdroj energie. Prvotriedny thrash metal, ktorý v sebe nesie nezameniteľný rukopis týchto pánov.

Skladba by zároveň mala predstavovať prvý kúsok zo spomínaného pripravovaného full albumu. Nuž, zjavne sa máme načo tešiť. Vysoko nastavenú latku držia aj ďalšie dve novinky  – Down on Your Knees a titulná skladba.

Raz darmo, ak patríte k fanúšikom nemeckých ostrých riffov, skvelých sól, Tomovho vokálu a vojnového pekla, tri nové piesne vás jednoducho chytia za srdce. Je príjemné počuť, že aj po toľkých rokoch sú hudobníci schopní prísť s niečím novým a nevykrádajú samých seba.

Taktiež treba povedať, že pravdepodobne funguje v novej zostave chémia na výbornú. Posúdiť to môžete aj pri legendárnej Agent Orange, ktorá bola nanovo nahratá alebo live verzii Bombenhagel.

Sodom sa radí medzi legendy a tento svoj status potvrdzuje každou novinkou. A inak tomu nie je ani v tomto prípade.

Lineup:

  • Tom Angelripper – basa, vokály
  • Frank Blackfire – gitara
  • Yorck Segatz – gitara
  • Husky – bicie

Tracklist:

  1. Genesis 19
  2. Down On Your Knees
  3. Out Of The Frontline Trench
  4. Agent Orange
  5. Bombenhagel (live)

Rok vydania: 2019

Vydavateľstvo: SPV/Steamhammer

Youtube ukážka:

Linky:
http://www.sodomized.info/
https://www.facebook.com/sodomized/

Hodnotenie: 5,5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *