Atræ Bilis – Divinihility

Atræ Bilis Divinihility coverŠtvorica Atræ Bilis pochádza z kanadského Vancouveru a rozhodla sa hrať dissonant technical brutal death metal. Prečo nie? Myslím, že v tomto prípade sa im to podarilo.

Label Transcending Obscurity Records vydá ich album Divinihility až 14. augusta toho roku, takže sa môžete ešte chvíľu tešiť, pretože skutočne máte na čo. Jednoliatu monolitickú nahrávku tvorí šesť skladieb o dĺžke asi 21 minút. Neuveriteľný mix všetkých štýlov extrémneho metalu, plný surovej, neopracovanej ,raw’ energie, ktorá nedovolí nudiť a úplne vás pohltí.

Mne najviac pripomínajú Meshuggah a Pestilence. V temných zákutiach skvelých riffov na vás striehne technical death, brutal death, či dark death. Ak hľadáte niečo nové a neopočúvané, toto je pre vás to ,pravé orechové’.

Je to skutočná drvička kostí s masívnym zvukom, častými zmenami temp rafinovaných rytmov, miestami sláčikovými nástrojmi a dvoma vokálmi.

Naozajstná lahôdka pre fajnšmekrov, vhodná pre fanúšikov Gorguts, Ulcerate, Suffocation, Cattle Decapitation, Atheist, Depravity, Morbid Angel, Dying Fetus, Death, Cutterred Flesh, či Replicant…  Vynikajúci je aj artwork, ktorý vyšiel z dielne Adama Burkeho.

Kanaďania môžu byť právom na seba hrdí. Majstrovské dielo.

Lineup:

  • Jordan Berglund – spev
  • David Stepanavicius – gitary
  • Brendam Campbell – basa
  • Luka Govednik – bicie

Tracklist:

  1. Gnode
  2.  Sulphur Curtain
  3.  Phantom Veins Trumpet
  4.  Ectopian
  5.  Upon the Shoulders of Havayoth
  6. A Ceremony of Sectioning

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Transcending Obscurity Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://tometal.com/
https://www.facebook.com/atraebilis
https://atraebilisdeath.bandcamp.com/

Hodnotenie: 6/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *