Return of Pluto – New Horizons

Štýl doom metal mám jednoducho rada a každej novej kapele fandím. Slovenská metalová scéna nemá veľa špičkových zoskupení, ako je Orkrist a preto vždy poteší nájsť formácia, ktorá má šancu sa vyrovnať tomu najlepšiemu na scéne.

Doom metalová kapela Return of Pluto z Levíc by takou mohla byť. Dňa 12. 07. 2020 vydala svoj debutový album a ten je plný skvelej hudby. Na ňom nájdete 7 vyzretých skladieb, ktoré hneď zaujmú svojou prepracovanosťou a kvalitou. Platňa obsahuje ten správny kus temnej a ponurej atmosféry obalený do po čertoch dobrej muziky.

Vydajte sa na cestu prázdnym a opusteným vesmírom, kde tma a chlad víťazia nad všetkým. Nechajte slnko za sebou a leťte do miest, kde vás obklopí čierny nekonečný priestor.

To je ten najlepší čas na premýšľanie nad svojim bytím. Ale zároveň je tu dôležitá informácia, ktorá vám pripomenie, že žijete tu a teraz a druhá šanca už nepríde. Pluto je najvzdialenejšia planétka našej slnečnej sústavy, takže budete mať dosť času premyslieť si všetko dokonale.

Debutový album pre mňa doteraz neznámej kapely mi priniesol zážitok, aký by som nemala ani priamo v USS Enterprise. Kapitán Kirk prepáči.

Lineup:

  • Hanskowitch – spev, gitary
  • Patrick – basa
  • Frankie – bicie

Tracklist:

  1. Withering
  2. Bloody Blues
  3. Ancient Sun
  4. Power Against the Sky
  5. Pluto
  6. Daemons
  7. “Unnamed”

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Samovydanie

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/ReturnOfPluto/
https://returnofpluto.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCVl84Tsq2LH4PdCdSKtTbKw
https://www.instagram.com/r_o_pluto_officialband/

Hodnotenie: 5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *