Warkings – Revenge

Máte radi historické ságy, príbehy o Rimanoch, Sparťanoch, Vikingoch či starobylých kráľoch a slávnych bojoch? Potom Warkings je zoskupenie pre vás. Štyria starí bojovníci – Viking, Spartan, Crusader a Tribune povstali a prichádzajú, aby už po druhý krát zaútočili na vaše ušné bubienky. Najnovší počin Revenge vydali posledný júlový deň tohto roka. K spolupráci prizvali aj Queen of the Damned (Melissa Bonny – Rage of light).

Revenge nie je síce inovatívny ani nijak výnimočný…. No v celku  je to slušný power metalový album, plný dobrej hudby a zaujímavých aranžmánov, ktoré zabezpečia poslucháčovi, unavenému touto bláznivou dobou pár chvíľ na odreagovanie.

Príbehy slávnych bitiek ožívajú pred vašimi očami, tak si rýchle vezmite brnenie, bratia v zbrani, boj začína. Budete čeliť démonom, bojovať za slávu svojho kráľa a svojich bohov. A keď omrzí biť sa za kráľa, povstane Kráľovná zatratených a kvôli nej sa už oplatí tasiť meč, nie?

Ak je niečo, prečo mám metal rada, sú to dobré gitarové riffy, skladby plné emócií a energie. A to táto novinka rozhodne má. Ak ste fanúšik Manowar alebo Freedom Call, určite sa vám bude páčiť.

Lineup:

  • Tribune – spev
  • Crusader – gitary
  • Viking – basa
  • Spartan – bicie

Tracklist:

  1. Freedom
  2. Maximus
  3. Warriors
  4. Fight in the Shade
  5. Odin’s Sons
  6. Banners High
  7. Mirror, Mirror
  8. Azrael
  9. Battle of Marathon
  10. Warking

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Napalm Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/warkingsmetal/
https://warkings.bandcamp.com/

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *