The Pant – Bludnej Kruh

The Pant Bludnej Kruh coverVážne ma vždy poteší, keď dostanem do rúk nejaké slovenské alebo české CD, lebo to vo mne vzbudzuje nádej, že u nás sa ešte stále robí slušná hudba. Aj keď rádia sa ma denne snažia presvedčiť o opaku. The pant

A novinka Bludnej Kruh od The Pant je skutočne kus dobrej muziky. Vyšla 11. 04. 2020, čo je nejakých sedem rokov od posledného albumu (Out There) a je celá naspievaná v češtine. Nechávam na vás, či ste mali kapelu radšej, keď spievali v angličtine, ale mne sa to páči tak, ako je.

Album obsahuje desať energiou nabitých songov s dobrými textami, myslím, že pánom čeština svedčí, uvidíme, či pri nej zostanú. Piesňam dominuje výrazný hlas Romana Kočiříka a nájdete tu zaujímavé aranžmány, pekné gitarové vyhrávky a bicie, ktoré vás celkom rozparádia.

Muzika skvele reže a dostane vás do varu už prvou pesničkou. Ak ste trocha šiši (ako ja 🙂 ), budete mať tendenciu si spievať s kapelou a tým pádom češtinu oceníte ešte viac. Rada by som vás upozornila aj na pieseň Sela Baba Mak, pri ktorej som sa rehlila asi 10 minút (trohu thrashu niikdy neuškodí 🙂 )

Bludnej Kruh  je jednoducho dobrý album, nie výnimočný, nie extra, len dobré silne počúvateľné pesničky. A o to asi ide predovšetkým.

Lineup:

  • Roman Kočiřík- spev, basa
  • Víťa Jelínek – gitary, doprovodné vokály
  • Tomáš Vaca – bicie, doprovodné vokály

Hostia:

  • Jakub”Koba” Smižík – spev v Sela baba mak
  • Václav Strouhal – klávesy v Zatracenej a Zoe

Tracklist:

  1. PĚSTI A KREV
  2. STÍNY
  3. JOKER
  4. NAHORU DOLŮ
  5. ZOE
  6. KÁMEN
  7. FATA MORGÁNA
  8. ZLEJ SEN
  9. ZATRACENEJ
  10. SELA BABA MAK

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Samovydanie

Linky:
http://www.thepant.cz/
https://www.facebook.com/pages/The-Pant/117466704383
http://bandzone.cz/thepant

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *