Crypta – Echoes of the Soul

crypta echoes of cover

crypta echoes of coverPo tom, čo som bola nadšená z Nervosy bolo jasné, že má bude lákať aj Crypta – formácia založená dvoma bývalými členkami spomínanej Nervosy. 11. júna vyšiel debut Crypty – Echoes of Soul.

Album začína vo veľkom vo veľkom štýle. Je až prekvapivé, ako dobre znie. Čistá zúrivosť hudby je pohlcujúca. Agresia, s akou znie každý tón a každý divoký úder na bubon, vám odrazí dekel.

Desať parádnych skladieb znie ako z Blair Witch a vy si pokorne pôjdete po smrť. Strašidelné intro Awakening prichádza ako spomienka na klasické horory a vzápätí vás priklincuje na stenu bláznivé Starvation.

Tieto čarodejnice vedia ako gitarami rozohrať emócie, ako dostať z bicích všetko a ako v pravej chvíli zmeniť rytmus. Neuveriteľne návyková muzika vás po pár sekundách chytí pod krk a vy sa necháte nakopať. Fernandin spev je ako škripot po vrchnáku zatvorenej truhly. To, čo robí Luana s bicími, je neskutočné a určite je v tom nejaké bosoráctvo.

Echoes of the Soul je dokonalé šialenstvo. Ak sa vám páči Nervosa, do Crypty sa zabuchnete a bude to smrteľne vážny vzťah.

Lineup:

  • Fernanda Lira – spev, basa
  • Sonia Anubis – gitary
  • Tainá Bergamaschi – gitary
  • Luana Dametto – bicie

Tracklist:

  1. Awakening
  2. Starvation
  3. Possessed
  4. Death Arcana
  5. Shadow Within
  6. Under the Black Wings
  7. Kali
  8. Blood Stained Heritage
  9. Dark Night of the Soul
  10. From the Ashes

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Napalm Records

Youtube ukážka:

Linky:
http://www.cryptaofficial.com/
https://www.instagram.com/cryptadeath/
https://www.facebook.com/cryptadeath/

Hodnotenie: 5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *