Impaled Nazarene – Eight Headed Serpent

Impaled Nazarene Eight Headed coverFanúšikom extrémneho metalu netreba fínskych humoristov Impaled Nazarene predstavovať. Začali s black metalom a neskôr absorbovali industriálne, crustové, punkové, thrash metalové, death metalové, grind coreové vplyvy. Tento rok vydali novinku Eight Headed Serpent.

Ale jedno je isté. I.N. od famózneho debutu Tol Cormpt Norz Norz Norz… nikdy nezneli rovnako. V určitom bode ich kariéry v kapele pôsobil aj Taneli Jarva zo Sentenced, alebo nedávno zosnulý Alexi Laiho (Children Of Bodom, Sinergy).

Novinka znie špinavšie ako predchodcovia a mierne naznačuje návrat ku crustovému obdobiu fenomenálnych platní Latex Cult a Rapture. Je však zabalená do black metalovejšieho kabáta. Aspoň čo sa týka vynikajúcich bicích Reima Kelokoskiho.

Kapela sa vždy vyznačovala originálnymi melódiami gitár a nie je tomu inak ani na tomto albume. Práve tieto melodické perly patria medzi moje najobľúbenejšie. Sú to Eight Headed Serpent, The Noncorformist, Apocalypse Pervertor. Texty sú opäť provokatívne a o fenomenálnom vresku majstra šéfa Miku Lutinnena sa asi ani netreba vyjadrovať.

Albumy Impaled Nazarene sú pre mňa vždy sviatkom a myslím, že nie len pre mňa. Kapela jasne dokazuje, že nepatrí do starého železa a hlavne, že im ide o niečo v black metale nevídané – zábavu.

Lineup:

  • Slutti666 – spev
  • Tomi UG Ullgren – gitary
  • Arc v 666 – basa
  • Repe Misanthrope – bicie

Tracklist:

  1. Goat of Mendes
  2. Eight Headed Serpent
  3. Shock and Awe
  4. The Nonconformists
  5. Octagon Order
  6. Metastasizing and Changing Threat
  7. Debauchery and Decay
  8. Human Cesspool
  9. Apocalypse Pervertor
  10. Triumphant Return of the Antichrist
  11. Unholy Necromancy
  12. Mutilation of the Nazarene Whore
  13. Foucault Pendulum

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Osmose Productions

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/ImpaledNazareneOfficial/
https://www.instagram.com/impalednazareneband/
https://www.youtube.com/user/campnazarene/

Hodnotenie: 6/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *