Warkings – Revolution

warkings Revolution coverWarkings pravdepodobne nepatria k najostrejším nožíkom v powermetalovom šuflíku, ale mne sa celkom páčia. Ich hra na starovekých bojovníkov ma ešte stále baví. A nevadí mi ani to, že trocha pripomínajú Powerwolf. Pre mňa je to jedna z kapiel, pri ktorých si dobre oddýchnem.

Na novinke Revolution, nehľadajte prevratné nápady, ale slušne remeselne spracovanú hudbu a kus dobrej zábavy. Ako hosť účinkuje Chris Harms (Lord of the Lost).

Skladby majú dobrý švih a kapela od začiatku ide naplno. Zaujímavé aranžmány, dobré melódie a správne energický hlas The Tribune-ho nenudia a občas sa ozve aj parádne gitarové sólo. Piesne majú primeranú dĺžku, hudba pekne odsýpa a poslucháča celkom vtiahne.

Where Dreams Die mi spôsobila príjemné zimomriavky a u mňa je najlepšia z celého albumu. Kapela v maskách starovekých hrdinov vie urobiť slušnú šou a myslím si, že v každom človeku je skrytý bojovník, ktorého títo páni volajú do bitky. Tak vezmite svoje štíty a oštepy a pridajte sa.

Revoulution je slušný a zábavný album a prerábka skladby Bella Caio (pôvodne od La Casa De Papel) na Fight je naozaj veľká švanda.

Lineup:

  • The Tribune – spev
  • The Crusade – gitary
  • The Viking – basa
  • The Spartan – bicie

Hostia:

  • Chris Harms – spev (Spartacus)

Tracklist:

  1. We Are the Fire
  2. Sparta, Pt. II
  3. Fight
  4. Spartacus
  5. Kill for the King
  6. Deus lo Vult
  7. Ave Roma
  8. Ragnar
  9. By the Blade
  10. Where Dreams Die

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Napalm Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/warkingsmetal/
https://www.instagram.com/warkings_metal/
https://warkings.bandcamp.com/

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *