KK’s Priest – Sermons of the Sinner

kkk priest sermons of coverAsi najočakávanejší tradičný heavy metalový album roka je vonku a doslova plní sny každého fanúšika Judas Priest. Sermons of the Sinner, debut kapely K. K. Downinga Tima Rippera Owensa – KK’s Priest.

K. K. Downing je zakladajúcim členom Judas Priest. Zásadným skladateľským pilierom ,,priestov” bol viac ako 40 rokov. Jeho odchod legendárnej skupine dosť uškodil a trvalo to dva albumy kým sa ,,Judáši“ dostali do svojho štandardu.

Ken si užíval voľno. Produkoval albumy, napísal knihu. V roku 2019 založil s Ripperom ako ďalším ex – Priest muzikantom KK’s Priest. Za bicie sa posadil ďalší, taktiež ex-Priest – Les Binks a basu držal basák Megadeth – David Ellefson.

Spolu s gitaristom A.J. Milesom koncertovali a tešili sme sa na veci budúce. David a Les žiaľ vypadli a nahradili ich Tony Newton a Sean Elg (z aj u nás známej legendy Cage).

V tejto zostave pripravili platňu, ktorú nejde nazvať inak ako prívlastkami heavy metalový masaker, album dekády, či splnený sen fanúška JP. Ono totiž tento album má asi najbližšie k legendárnemu Painkillerovi.

Tim spieva ako Boh a je jasné prečo posledných 30 rokov patrí medzi naj spevákov planéty. Agresívne, čisto, vysoko, občas pompézne klenuté melódie. Do toho KK ako utrhnutý z reťaze. Ten chlap nestarne a je jasné prečo je také nedotknuteľné božstvo. K dokonalosti chýba už len Tipton.

Pre mňa zatiaľ album roka a určite nezosaditeľný. Dúfam, že ich budeme môcť vidieť aj live. Vrelo odporúčam.

Lineup:

  • Tim “Ripper” Owens – spev
  • K. K. Downing – gitary
  • A.J. Mills – gitary
  • Tony Newton – basa
  • Sean Elg – bicie

Tracklist:

  1. Incarnation
  2. Hellfire Thunderbolt
  3. Sermons Of The Sinner
  4. Sacerdote Y Diablo
  5. Raise Your Fists
  6. Brothers Of The Road
  7. Metal Through And Through
  8. Wild And Free
  9. Hail For The Priest
  10. Return Of The Sentinel

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Explorer1 Music Group/EX1

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.kkspriest.com/
https://www.facebook.com/KKsPriest/
https://www.instagram.com/kkspriest/
https://www.youtube.com/channel/UCeG76Mc8GkqHa0YGbpkQCgw

Hodnotenie: 6/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *