Rosa Nocturna se rozhodla zkusit štěstí i u zahraničních posluchačů

rosa symphonic brno 2022
Kapela dosud vydala čtyři alba, všechny v našem rodném jazyce. Naposledy vydali v listopadu 2020 album Andělé a bestie. Už na tomto album jsou v bonusech dvě z písní alba nazpívané i anglicky. Kdo se totiž alespoň po očku poohlížel po zahraničí, dobře ví, že tam s češtinou nezaujme.

rosa nocturna kapela 2022

Protože se kapela chce přiblížit i zahraničním posluchačům, chystají na letošní léto vydání celé poslední desky v angličtině. Bude se jmenovat, jak jinak, Angels and beasts.

Na albu bude celkem jedenáct písní. Devět do angličtiny přetextovaných songů z české verze, instrumentálka Periculum a jako bunus, starší sklaba Of love, of war, of blood, nově v anglické verzi. Mimo změnu jazyka i hudba dostala celkově nový mix i master, takže bude znít víc moderněji.

K anglické verzi alba už kapela vypustila dva singly. První byl duet Desires in mist, který zpívá Aneta Zatočilová a jako host se mužského partu ujal René “Perry” David z brněnských Flowerwhile. Lyric video k této písni je dostupné na Youtube.

I druhý singl Lightbringer kapela vydala v podobě videa. To je zpracováno kreslením do písku a vytvořila ho Volha Safronava. Písničku nazpívala Viktorie Surmová (Surma).

Přesné datum vydání anglického alba ještě kapela neupřesnila, nicméně se netají tím, že než vyjde album, vypustí během prázdnin do světa ještě jedno, zcela nové video.

Linky:
https://www.rosanocturna.cz/
https://www.facebook.com/RosaNocturnaBand/
https://www.youtube.com/channel/UCh018nFMYdbh2gXhjUeU8bw
https://bandzone.cz/rosanocturna

Zdroj: Rosa Nocturna

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *