Novinky z prostredia interpretov Twilight Force, Nickelback, Uriah Heep, DneskaNe

Twilight Force zverejnili prvý singel z chystaného albumu

11.11.2022

twilight force kapela 2022Novinka od švédskych ,,adventure metalistov“ Twilight Force – At the Heart of Wintervale uzrie svetlo sveta 20. januára 2023. Bude to druhý album so známym spevákom Alessandrom Contim (ex-Luca Turilli’s Rhapsody, Trick or Treat).

twilight at the heart cover

Tracklist:

  1. Twilight Force
  2. At the Heart of Wintervale
  3. Dragonborn
  4. Highlands of the Elder Dragon
  5. Skyknights of Aldaria
  6. A Familiar Memory
  7. Sunlight Knight
  8. The Last Crystal Bearer

Dôkazom jeho kvalít je aj prvý singel – skladba Twilight Force:

Kapela uvádza: ,,Radujte sa a plesajte!! Sme mimoriadne nadšení a hrdí na to, že sa konečne môžeme podeliť o prvú skladbu a singel z nášho štvrtého opusu At the Heart of Wintervale, ktorá ma názov Twilight Force. Je to príbeh o šiestich nositeľoch kryštálu a ich snahe získať slávu siedmich kráľovstiev. Šesť hrdinov, ako predpovedá Kniha času, sú ochrancovia ríš a spasitelia, ktorí povedú Súmračné kráľovstvá k večnej prosperite a triumfu…“

Linky:
https://www.facebook.com/twilightforce/
https://www.instagram.com/twilight_force/
https://www.youtube.com/channel/UCCC2vosEc_9UsSLkE36T3yA

Zdroj: NUCLEAR BLAST – Kosmas Kokotas

NICKELBACK se v novém videu „Those Days“ vrací do svého mládí

10.11.2022

nickelback kapela 2022Nové album Get Rollin’ vyjde 18. listopadu u společnosti BMG a je prvním albem kapely po pěti letech. Předobjednávky „Get Rollin’“ ZDE.

Je to zhruba týden, co multiplatinová rocková skupina NICKELBACK představila oficiální videoklip k písni „Those Days“, druhému singlu z nového očekávaného alba „Get Rollin’“, které vyjde 18. listopadu u BMG.

V upřímné poctivé rockové písni odehrávající se na pozadí hymnické kytarové melodie se vzpomíná na dobrodružství z mládí (trávení času venku po večerce, nákup desek, první kroky kapely až po první zamilování), takže nejnovější singl kapely je upřímnou a poctivou ódou na staré dobré časy.

Videoklip obsahuje exkluzivní fotografie a videa z archivu kapely

„Those Days“ svou melodickou stránkou, kterou Nickelback předvedli v hitparádových hitech jako „Rockstar“, „Photograph“ a „How You Remind Me“, s prvním singlem „San Quentin“ z chystaného alba silně kontrastuje.

Ale právě ostřejší vyznění „San Quentin“ od svého vydání v září zaznamenalo obrovský úspěch v rockových rádiích, kde se singl tři týdny po sobě vyšplhal na 1. místo v Kanadě a v USA se probojoval do první jedenáctky. Přes 15 milionů okamžitých streamů této skladby vyvolalo celosvětové nadšení z nadcházející desky kapely po pětileté studiové pauze.

Desátá studiovka Nickelback kromě dvou zmíněných singlů „Those Days“ a „San Quentin“ bude obsahovat dalších devět nových skladeb a bude k dispozici prostřednictvím digitálních platforem a ke koupi na fyzických nosičích 18. listopadu ve verzích „Get Rollin’“ a „Get Rollin’ (Deluxe)“, která bude obsahovat čtyři bonusové skladby – akustické verze písní „High Time“, „Just One More“, „Does Heaven Even Know You’re Missing?“ a „Horizon“.

Standardní i deluxe verze alba vyjdou v roce 2023 také na vinylu. Předobjednejte ZDE.

„Get Rollin’“ tracklist:

  1. San Quentin
  2. Skinny Little Missy
  3. Those Days
  4. High Time
  5. Vegas Bomb
  6. Tidal Wave
  7. Does Heaven Even Know You’re Missing?
  8. Steel Still Rusts
  9. Horizon
  10. Standing In The Dark
  11. Just One More
  12. High Time (Acoustic) *
  13. Does Heaven Even Know You’re Missing? (Acoustic) *
  14. Just One More (Acoustic) *
  15. Horizon (Acoustic) *
  16. * Deluxe Version

Nickelback s albem „Get Rollin’“ pokračují ve svém odkazu jedné z nejvýznamnějších rockových kapel posledních dvou desetiletí. Nickelback nesbírají již více než dvě desetiletí jen hity, ale jsou také jedenáctou nejprodávanější hudební skupinou všech dob, přičemž dodnes mají přes 50 milionů prodaných kusů nosičů a více než 4,7 miliardy streamů.

Kanadští rockeři vydali 23 singlů, které se umístily na předních příčkách hitparád, přičemž 19 z nich se dostalo do nejzásadnějšího žebříčku Billboard Hot 100. Jejich nepopiratelný úspěch vyústil ve více než 26 ocenění včetně Billboard Music Awards, American Music Awards, MTV Video Music Awards, MuchMusic Video Awards, People’s Choice Awards, JUNO Awards a mnoho dalších vč. uvedení na kanadský chodník slávy v roce 2007.

Mezi četnými oceněními má kapela na kontě také 12 po sobě jdoucích vyprodaných turné s téměř 10 miliony prodaných vstupenek.

Další informace o Nickelback naleznete na adresách:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | TikTok | Website

Tlačová správa

Uriah Heep – detaily chystaného albumu

8.11.2022

uriah heep 2022Britská hard rocková legenda Uriah Heep sa rozhodne nechystá do dôchodku. Dňa 27. januára 2023 vydá nový, v poradí 25. album. Jeho názov bude Chaos and Colour a samotné vydanie zastrešia Silver Lining Music.

uriah heep chaos cover

Tracklist:

  1. Save Me Tonight
  2. Silver Sunlight
  3. Hail the Sunrise
  4. Age of Changes*
  5. Hurricane
  6. One Nation, One Sun
  7. Golden Light
  8. You’ll Never Be Alone
  9. Fly Like an Eagle
  10. Freedom to Be Free
  11. Closer to Your Dreams*
  12. Save Me Tonight (Demo)

Pozrite si video k prvému singlu – Save Me Tonight. Jeho autorkou je Natalia Jonderko Śmiechowicz:

,,Save Me Tonight je ďalšia silná melodická rocková skladba, ktorú sme vybrali ako prvý singel a zároveň úvodnú skladbu albumu”, hovorí Mick Box, úctyhodný a energický zakladajúci člen Uriah Heep.

Ďalej dodáva: ,,Je ako stvorená pre rockové rádia a určite bude zaradená do nášho nového setlistu v roku 2023.”

Linky
http://www.uriah-heep.com/newa/index.php
https://www.facebook.com/uriahheepofficial/
https://www.instagram.com/uriahheepofficial/

Zdroj: Hadlee Wolfram, Foto: Stefan Brending, Creative Commons by-sa-3.0 de, Wikimedia

Kapela DneskaNe vydává nový videoklip k chystanému albu s názvem „Z krve tvý“

6.11.2022

DneskaNe je svižná tříčlenná rocková kapela, tzv. POWER TRIO, které vás uhrane svými energicky zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a důvtipem frontmana.

Před nedávnem vydali videoklip k nové písni s názvem „Nejsme první“ jako druhou ochutnávku z chystaného třetího studiového alba, které ponese název „Z krve tvý“.

Album bude obsahovat deset zbrusu nových skladeb a tohle je druhá z nich. Videoklip k písni jim nahrál Miroslav Smith Kovář, který točí videoklipy na velmi profesionální úrovni. Jeho
firma nese název „MIROSLAV SMITH Music videos“.

Píseň „Nejsme první“, je odkazem pro ty, kteří život jen přežívají a zároveň nevyužívají všech jeho kvalit. Každého v životě potká trápení a my chceme zdůraznit, že nejsme první, ani poslední, kteří s něčím bojují, ať už v čemkoliv. Až jednou přijde osudný den každého z nás, zjistíme, že je vše pomíjivé a proto by si každý měl uvědomit opravdovou hodnotu svého života, než o něj úplně přijde a čas, který mohl prožívat, pouze nepřežíval.

Text obsahuje také myšlenku na vyšší sílu. Ať už je to Bůh nebo něco jiného, máme my lidi neustále potřebu na někoho svádět vinu, přitom stačí začít sám u sebe.

První píseň z chystaného alba kapela vydala na konci července s Lyrics videem. Druhá píseň je tato s videoklipem, další skladbu vypustí do světa pravděpodobně někdy v prosinci. Samotné album kapela plánuje pustit do světa někdy na začátku roku 2023.

Právě jedou šnůru s názvem „POPITCHI tour 2022“ se spřátelenou kapelou Maniac

Turné má dvanáct zastávek: 1. 10. v Ostravě, 7. 10. v Prostějově, 8. 10. v Přerově, 15. 10. v Klatovech, 21. 10.
v Brně, 22. 10. v Kroměříži, 29. 10. v Kutné Hoře, 4. 11. v Domažlicích, 11. 11. v Pardubicích, 12. 11. v Jindřichově Hradci, 26. 11. v Hostinné a 9. 12. v Mladé Vožici, tak neváhejte a jejich

Tour určitě navštivte.

Videoklip:

Sledovat je můžete na:
https://www.dneskane.cz
https://www.facebook.com/Dneskane
https://www.instagram.com/dneskane
https://www.youtube.com/c/dneskane
https://bandzone.cz/dneskane2011

Tlačová správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *