Nejodvážnější metaloví hudebníci

rockovi hudobnici 2022

lemmy kilmister 2022

Jak víme, hudební styl heavy metal se vyvinul z psychedelického rocku a blues rocku. Blues-rock je přitom spojován především s chytlavými kytarovými riffy, zatímco psychedelickému rocku dávají přednost příznivci expresivní hudby. Heavy metal je pevně zakořeněn v různých populárních kulturách, například v саsіnо s mіnіmálním vklаdеm hrách.

Umělci, kteří tento okouzlující hudební styl provozují, jsou vášnivými hráči. V našem článku se budeme zabývat některými slavnými metalovými hudebníky, kteří zbožňují hazardní zábavu.

Lemmy Kilmister

Lemmy byl po desetiletí bezpochyby jedním z nejlepších “motorkářů/drsňáků” rockové hudby. Kilmister je známý především jako zakladatel kapely Motörhead a svým chraplavým hlasem v kombinaci s křiklavým oblečením. Umělec je často označován za “jeden z nejrozpoznatelnějších hlasů rockové hudby”.

Hudebníkova vášeň pro hazardní hry mu umožnila napsat jednu z nejpopulárnějších písní Ace of Spades. Během svého života byl talentovaný Kilmister závislý na hracích automatech. Hudebník dokázal hrát v kasinu celé hodiny a přitom vypít sklenku Jacka Danielse a kolu. Zajímavé je, že online kasina nabízejí velmi širokou škálu her a slušné bonusy.

Sally Erna

Sully je zpěvák, skladatel a kytarista alternativní metalové skupiny Godsmack. V žebříčku 100 nejlepších heavymetalových zpěváků, který sestavuje Hit Parader, mu patří úctyhodné 47. místo. Umělec je známou tváří amerického showbyznysu.

Na důkaz lásky ke hře casino bonus bez vkladu si hudebník nechal potetovat skoro celá záda. Sully se k takovému kroku rozhodl poté, co se na flopu v pokeru objevilo eso-king a jeho soupeř šel all-in s flush royale. Slavný umělec si nechal vytetovat čtyři hořící esa s nápisem “No justice in poker” podle výroku “There is no justice in poker”.

Scott Ian

Scott Ian je známý jako spoluzakladatel a rytmický kytarista skupiny Anthrax. Spolu s kapelou Anthrax se podílel na vzniku thrash metalu na počátku 80. let. Scottovi a Anthrax se podařilo prodat více než deset milionů desek po celém světě. Získali několik zlatých a platinových ocenění, byli sedmkrát nominováni na cenu Grammy a od roku 1984 absolvovali více než sto turné po celém světě.

Uznávaný rytmický kytarista a zpěvák má také hráčský talent. Obzvláště rád hraje vzrušující poker. V roce 2016 byl hlavním hostem charitativního pokerového turnaje. Po vítězství v turnaji VH1 Rock & Roll Celebrity Tournament se za umělcem vydalo mnoho online pokerových společností, které mu nabídly, aby se z něj stal zkušený hráč pokeru.

Liv Bury

Liv Buryová je začínající heavy metalová umělkyně. Zatím se jí nepodařilo dosáhnout vrcholu kariéry. V současné době má však na internetu několik coververzí, které mají u mladých fanoušků úspěch. Kromě toho má stále více koncertů.

Stojí za zmínku, že dívka je zkušená hráčka pokeru. Podařilo se jí tak odbdržet mnoho titulů v pokerovém šampionátu. Ať už se rozhodnete svůj hráčský život zveřejnit, nebo si ho ponechat pro sebe, vždy pamatujte na jednu věc: hrajte zodpovědně.

Jimi Hendrix

Mezi mnoha slavnými hracími automaty ve virtuálních kasinech najdete také slavného kytaristu Jimiho Hendrixe. Ačkoli jeho hudba není striktně klasifikována jako čistý metal, významně přispěl k rozvoji klíčových prvků metalové hudby, včetně:

  • zkreslené kytarové zvuky;
  • těžší bubny.

Například oblíbený poskytovatel her NetEnt opět vydal úspěšný tematický výherní automat věnovaný Jimimu Hendrixovi.

Závěr

Typický metalový interpret nebo fanoušek je člověk, který skutečně věří v osud, ať už ho zavede kamkoli. Metaloví fanoušci se obvykle smíří s tím, že na konci duhy nenajdou hrnec zlata, pokud je cesta k němu vzrušující. Hráči pokeru také věří v osud.

Virtuální hazardní zábava je všudypřítomná zábava, která je velmi dostupná a má mnoho podob. Hazardní hry jsou v 21. století velmi oblíbenou zábavou, ať už jde o hraní u pokerových stolů, nebo o hraní online automatů. Vždy přitahují různorodé zákazníky a mnozí metaloví hudebníci nejsou výjimkou. Pět hudebníků, které jsme představili v tomto článku si vede úspěšně nejen v hudební branži, ale i v kasinech, kde se cítí jako doma.

Sponzorovaný článok, zdroj: Gross Andrew Jonathan; Foto: reprofoto Youtube/Herr von Bödefeld

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *